Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

След побой: Радина подаде жалба срещу Деян в полицията

Радина Кърджилова и Деян Донков отказват да коментират

Деян Донков и Радина Кърджилова

Деян Донков и Радина Кърджилова

Събитията от последните дни в „Къртицата” окончателно сложиха край на легендите за уж изпепеляващата и страстна любов между Деян Донков и Радина Кърджилова. Наскоро стана ясно, че през миналото лято между двамата е имало страхотни ексцесии, завършили с побой и жалби в полицейското управление.

Зловещата ситуация се разразява на 27 август 2012 година, когато приятели на Деян Донков и Радина вдигат тежка сватба. Явно под влияние на изпития алкохол, влюбените се карат и актьорът блъска зверски в гърба своята нежна половинка. Радина пада тежко и получава сериозна травма.

Радина Кърджилова и Деян Донков

Радина Кърджилова и Деян Донков

Рапорт в І РУП за насилие срещу Радина подава нейният брат, който е опечален от бруталното отношение на Деян към сестра му. Най – интересно от всичко обаче е твърдоглавието на Донков, който и досега отрича да са го викали в полицията за подобен случай.

Деян Донков обаче призна за бруталната ситуация, но отказа да коментира. Единствено заяви, че е имало причина да се държи по този начин, но това са си техни лични работи. Признава, че не е удрял шамари или юмруци на Радина, но често я скубе и малтретира в моментите, когато е мъртво пияна. Накрая заключи, че насилието не е решение на проблема и той никога не би ударил жена…

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=wma0x45H0K0

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *