След „Къртицата“: Николета се хвърли в леглото на ДРУГ!

1

Николета, какво правиш? Всички мъже ли са ти само приятели!?

Николета изневери след Къртицата
Николета изневери след Къртицата

Часове след като Николета напусна „Къртицата” с признанието, че има нужда от любов, напористите ѝ действия втрещиха цяла България и накараха всички да съчувстват на Валери Божинов. Още непретръпнала от допира със свободата, плеймейтката озверя за се*с и се хвърли в леглото на прохождащата чалга звезда Жоро!

След като горещата изневяра на Николета бе документирана от снимка на папарака Дилян Марков, тя веднага намери начин да се оправдае и да отрече, че за пореден път е направила доверчивия Божинов рогоносец и половина.

Валери все още вярва в Николета
Валери все още вярва в Николета

„Да, гушках се с Жоро, спах в едно легло с него, имахме неприлични сцени! Но това не значи, че съм правила се*с и съм изневерила! Всичко беше рекламна сесия, защото искам да го направя известен! И пари дори не съм му искала, даже сумата е толкова малка, че сякаш нищо не ми е дал. Освен това с него сме много добри приятели” – избухна красавицата, която е на път да направи мъжа си баджанак с половината представители на чалга гилдията.

Ние не даваме оценка за действията на Николета. Просто у нас остава надеждата, че сърцето наистина няма да ѝ позволи да се отплаща по такъв начин на своя добричък Валери, който я извади от нищото и с парите си я направи една от най – известните жени на България, въпреки че заради това провали собствената си кариера. Дано наистина аферата с въпросния Жоро да е само рекламна сесия.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=R808Wok_QiA

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

1 коментар

  1. Изневяра се смята когато намериш жена си гола върху някого и след като прекараш конец между двамата той се закачи на едното място… Какво е секс родео? – когато правиш секс с жена си да и прошепнеш в ухото че най-добрата и приятелка го прави по-добре от нея, след което да се задържиш отгоре и 7 секунди.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *