След дъжд качулка: Ударно строят приют за бездомни кучета в София

3
Бездомни кучета

Типично по нашенски, властите вляха енергия в действията си по въпроса с бездомните кучета, едва след като втори човек беше изяден жив от свирепите песове. Явно, първият случай с професор Ботьо Тачков не беше достатъчен на властимащите да се задействат и съвсем малко време след смъртта му, инцидентът сякаш беше забравен.

Непосредствено след като уважаваният в половината свят български учен беше изяден до кокал, мудната държавна машина сякаш се позадейства, устрои няколко показни хайки срещу кучешките банди, уби три или четири кръвожадни псета и работата приключи. Това обаче не успя да успокои зараждащата се истерия, защото нападенията над хора продължаваха – за щастие не с толкова трагичен край.

Бездомни кучета

Пред обществото започнаха да се изреждат цели купища с пречки, сред които протестите на различни природозащитни организации, които уж искали да вардят правата на безстопанствените псета. В очите на хората бяха хвърлени камъни и пепел с обясненията, че нямаме право да трепем свирепите четириноги, защото Бриджит Бардо и други откачалки като нея, щели да ни се карат.

Преди дни беше изяден втори възрастен човек в столицата. След поредният трагичен случай, кметицата Йорданка Фандъкова отново стегна редиците на своите съпратийци и обяви публично, че ударно ще хвърли два камиона с пари, за да строи жилища на наглите помияри, вместо без много приказки да ги изтрепе до крак. Пари, с които иначе могат да бъдат изградени детски градини, площадки за игра или нови спортни съоръжения.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=ibKjl4ZyA9w

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

3 КОМЕНТАРИ

  1. Г-жата кметица не може да се справи с проблемите на София.Само се снима с Бойсо по магистралите и говори заучени фрази.За какви организации става въпрос.Държавата ли е по силна или кучкарски организации.Като е некадърна да отида аз за кмет-обещавам за 3 денонощия да оправя проблема с ккучетата.Каква философия има което не е на каишка се избива и в екарисажа.Че някакви лумпени вземали пари да защитават помияри си е техна работа,държавата да си влезе в ролята и защити населението че вече е срамота от света,изядоха ни помияри.

  2. Не знам кой е написал поредната „журналистическа“ блъвоч, но е много гнусно.
    Господа и госпожи чалга-журналисти, напомням ви, че в тази нещастна държава България има приети етични стандарти, които вие нарушавате безобразно. Не само това, но подбуждате към жестокост към безстопанствените животни, които са защитени от ЗЗЖ. Именно този закон забранява избиването на здрави четириноги.
    На малоумного и изключително НАГЛО създание написало горния текст мога да кажа само едно – да върви там откъдето се е пръкнало!

  3. Да спасим кучетата, организираме благотворителен фонд за изграждане на дом за бездомните кучета, не позволявайте те да бъдат умъртвени, нека ги дарим с доброта, при желание да помогнете Изпратете SMS с текст: PPV90964 на номер 18422 : 0.60 лв. с ДДС
    Благодаряви.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *