Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

След 90 години България остава без българи

ka6taСлед 90 години българите ще са изчезнали, като още през 2050 вече ще са малцинство. Това сочат данните от изследването на „Център за демографска политика”, базирано на настоящата демографска статистика.

В следващите трийсет години, мрачните прогнози са да се стопим до 3,5 млн. души. Циганите ще са станали 2 млн., а турците – 1 млн. До 2100 година, българите вече ще са едва 300 хиляди, циганите ще достигнат 8 млн., а

След по- малко от 100 години, надписите на фанелките ще отговарят на истината

След по- малко от 100 години, надписите на фанелките ще отговарят на истината

турците 1,5 млн. На практика, след 90 години, при този темп на стапяне на нацията, ще сме изчезнали.

Неправителствената организация, представила данните, смятат като основен фактор за изчезването ни, загубата на ciganin1съзнание за национална идентичност. Българите се отказват от националната си принадлежност съвсем доброволно, като възприемат за свои чужди култури, предимно ориенталската. Много са разочаровани от продължаващото вече 20 години разграбване не само на материалните блага, но и на духовната енергия на хората.

Българите не виждат перспектива в родината си и затова предпочитат да емигрират, като се изнасят цели семейства – градивната едицина на

България ще се превърне в едно голямо гето

България ще се превърне в едно голямо гето

обществото, че даже и родове. На чужда територия вече, бързо се претопяване под натиска на новите изисквания на тамошното общество. Родените в чужбина деца много рядко научават родния език на родителите си.

В същото време, в България нищо не се прави за ромската интеграция. Въпреки милионите, които бяха отпуснати от ЕС, няма никакви резултати. Неграмотността сред циганите е основен проблем както за собственото им развитие, така и за бъдещето на страната. Ромите са изолирани в крайни квартали и гета, което също пречи на включването им в активния обществен живот.

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

3 кометара за След 90 години България остава без българи

 1. ЧЕ ГЕВАРА Отговор

  23.11.2010 в 17:15

  Да живее капитализма!

 2. Хитлер Отговор

  21.12.2010 в 14:33

  Ще си „мечтаете “ за мен но няма ме! Можех исках и щях да ви помогна ама вие Българи, предпочетохте Ленин и Сталин е сега ще изчезнете и толкоз!Яд мее малко за Вас но това е положението! Хак да са Ви циганите и Хак да са на света евреите!

 3. OMG Отговор

  14.02.2011 в 21:04

  По времето на Ленинчу и Сталинчу проспериррахме братче…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *