След 10 години българите ставаме малцинство

2
Българите стават малцинство до 10 години

Политиките на всички правителства без изключение от последните петнадесет години насам, доведоха до огромен срив в прираста на населението и създаде невиждан никъде по света парадокс. От последните проучвания на Центъра по демографска политика става ясно, че в рамките на десет години, българите вече няма да сме мнозинство в собствената си държава.

Според класация на ЦРУ, България се нарежда по раждаемост на незавидната 204 – а позиция от 230 държави по света. Бруталната картина се допълва от факта, че по смъртност печелим страхотни позиции, заемайки знаменателното десето място.

Българите стават малцинство до 10 години

За сравнение можем да кажем още, че за последните сто и тридесет години гърците и сърбите са нараснали двойно, а нашият прираст се отбелязва скромно с половин процент.

Продължаващият с години целенасочен терор срещу българското население, явно доведе до дългоочаквания резултат и родните политици вече с пълно право могат да се закичат с прозвището „българоубийци”. В продължение на повече от десетилетие българите бяха учени, че „национализъм” и „патриотизъм” са мръсни думи, които трябва да изхвърлим от речника си.

Години наред българите плащаха сметките на определени класи от населението и изпразваха джобовете си, а други пълнеха своите с откраднатите пари. Това определено оказа своето влияние, защото докато едни раждат по десет деца за сметка на държавата, други не смеят да направят и едно, защото няма с какво да го хранят.

Експертите са категорични, че докато държавата отказва да признае проблема, събитията като това в Катуница ще стават все повече и накрая ще се превърнат в ежедневие и България ще бъде изправена пред прага на гражданска война.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=HbZlTWxS1do

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

2 КОМЕНТАРИ

  1. Не може да останем малцинство-няма кой да храни циганите и да плаща сметките им.Държавата първо ще фалира ,а мангалите ще се изпотрепят помежду си защото няма да има какво да се краде и яде.И тогава въшливото племе ще се премести в Европа за да го интегрират там.Нещо като скакалците-унищожават едно място отиват на друго.

    • Прав си! Сред цитаните има и не един работлив и точен човек, но много от тях са паразитен манталитет. Но пък политиците и те са паразитен манталитет. Е, с толкова паразити няма да има България. Но пък вече не ми и дреме, аз отдавна плюя, моля, псувам да се спре кражбата и демагогията и вредите от депутати министри президенти, магистрати куп ченгета и други, но на никой не му дреме. Е, щом на държавни институции не им дреме, значи България си отива. Трябва ли да рева, тогава? НОТ, драги, НОТ! И когато свърщи България и циганета арабли евреи и други се кефят, тогава ще започне и краят на света. Казаха ми го някои същества, които са бесни на местните политици и други. Тогава, както се кефят и глобалисти и други ще започне ада. Апокалипсис, какъвто е нямало досега в историята на планетата, от сътворение и досега. Но това е далечно бъдеще – след 30-40 години. Дотогава каквото такова. Е, тези, които крадоха и мачкаха и пари и имоти ще загубят всичко. Вероятно Апокалипсиса ще унищожи и континенти държави, хора, всичко. Но пък струва ли си да се живеее за да страдаш от алчността на ненаситнни човекохищници, било политици, гета, чиновници и други, а вече и имигранти? Нот! Така, че вероятно ще доживеем началото на ада. Тогава бъдещето няма да има значение. А миналото също.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *