Слави Трифонов заряза Мартина

4

кадърОт няколко месеца постоянно се спекулираше около връзката на Слави Трифонов с балерината от балет „Магаданс”, Мартина Огнянова. То не бяха писания за скъпи подаръци, романтични екскурзии, дори се споменаваше за предложение за брак. Всички очакваха заклетия ерген най-сетне да сложи халката и според публикациите изглеждаше, че това ще се случи.  Но не би!

Май няма да стане нищо подобно.
Известен сайт публикува информацията, че връзката между балерината и шоумена е приключила. Причината за това било възникналото от известно време насам напрежение между двамата. Говори се, че строгият шеф на Мартина, Слави Трифонов се опитвал да я командори и в личния й живот. До преди две седмици – времето, по което двамата са се разделили, възлюбената на Дългия нямала право да се вижда с приятелите си.слави Нещо повече, той дори й бил забранил да разговаря с тях! Строгостта на шоумена е всеизвестна, ама едва ли пък чак й е забранил да води приятелски разговори.
Все пак Мартина преглътнала сприхавия характер на  Слави и му намекнала, че иска да преминат към по-сериозен етап от връзката си. Именно това довело до гнева на Дългия и той директно й казал, че няма такива намерения и дори е по-добре да се разделят.  Слави Трифонов бил на мнение, че балерината не е на нивото му, а освен това нямала желание да се образова.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

4 КОМЕНТАРИ

  1. като не й харесва да си ходи.. не са й опряли ножа на гърлото..!!Слави като всеки има своите проблеми!!Ние не сме тези които ще го съдим!!! Прави шоу и то е гладано както се вижда, всеки го плюе а после ходи на кастингите за малките формати които прави…!! Но това е БЪЛГАРСКАТА ЗАВИСТЛИВОСТ И ЗЛОБА !!!!Дори бих казал на екипа му : На които не му изнася, да се изнася..!!

  2. тая е ПЪЛЕН ИЗРОД бе тоя Слави ако я харесва има просто отвратителен вкус!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *