Слави Трифонов става слуга на Трактора – видео

3

Слави ТрифоновШоуменът Слави Трифонов ще е най-новият трофей в политическия  екип на Алексей Петров. Свързващото звено между двамата най- изявени врагове на политическото статукво, разбира се, е ненавистта им към бившия им авер Бойко Борисов. Това разкрива сайтът на разследващата журналистка Веселина Томова – Афера.бг.

От свои абсолютно достоверни източници скандалната медия е разбрала, че вип арестантът е търсил тесни контакти с водещият на собственото си шоу, а причината за това, както може да се предположи е откровената война на Слави с Бойко Борисов. Хора, познаващи природата и на двамата колоси в своята сфера, прогнозират обаче тотален провал на сделката. Причината е в нравът и методите на работа. Алексей Петров„Хората като Алексей Петров и Слави Трифонов са чешити и индивидуалисти. Те не обичат да партнират, а да контролират. Нито Слави ще се остави Трактора да му бъде кукловод, нито пък доцентът ще се остави някакъв шоумен да го води за носа…”, цитираме представител на медийния бизнес, изключително компетентен и в политическите игри.

Не е изключено обаче все пак такъв съюз да бъде основан, допускат от своя страна малко по-оптимистичните. Те са на мнение, че и Слави, и Трактора ще играят в някаква обща игра, само докато имат интерес, а не заради дадена дума. Бойко БорисовНакрая раздялата им ще бъде също така скандална, както при Слави и Бойко, и Алексей и Бойко – с война. Няма спор, комплексите и нарцисизма у всички на бойното поле са в пъти повече от нормалното и нагонът е по-важен от резултатите.

Слави Трифонов безпощадно критикува правителството и премиера Борисов във всяко предаване. ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *