Слави Трифонов се завръща в музиката с нов албум

0
Слави Трифонов
Слави Трифонов

Приятна изненада за почитателите на турбо фолка

След повече от три години музикално мълчание, Слави Трифонов се завърна ударно в музиката с двоен албум. В състава на тавата влизат цели двадесет и една песни, които са създадени и изпълнявани от „Ку – Ку Бенд” от началото на 2010 година досега. Интересен факт е, че този път Дългия е дал възможност за изява и на другите певци от оркестъра, като лично той изпълнява по – малко от половината парчета.

Голямото завръщане бе оповестено лично от учиндолския музикант по време на неговото предаване и той успя да изненада както почитателите на лекия жанр, така и колегите си от чалга средите. Защото по – голямата част от тях си мислеха, че той на практика се е отказал от музиката и няма намерение да се връща на голямата сцена.

Слави Трифонов
Слави Трифонов

Слави обаче съвсем нямал подобни намерения, а още по – малко да губи пазарните позиции в музикалния бизнес, след като години наред беше един от водещите елементи. Според музикалните критици, новата тава „Един от многото” е доста добре поставена, а в нея се мъдрят няколко напълно нови парчета.

Водещият решил категорично, че новата музика трябва да се промотира както се полага. За целта естествено ще се организира национално турне, което ще приключи с музикално шоу в „Арена Армеец”. Хора от светските среди са категорични, че той се надъхал страшно много от успеха на легендарната Лили Иванова и се заклел, че на свой ред ще напълни залата докрай.

На този етап Слави Трифонов все още не е оповестил стартовата дата на турнето, но най – вероятно то ще започне в началото на лятото. Дотогава трябвало да се подготвят с организацията и да изградят строен план за действие.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=TQEXGld3vHA

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *