Слави Трифонов съвсем окуця!

0
Слави Трифонов

С пукването на пролетта здравословните терзания на Слави Трифонов са станали с едно повече. Учиндолския шоумен никак не се чувства добре физически и въпреки масата пари, които хвърли по рехабилитации в последните години, състоянието му не е за завиждане. Болежките в краката, които Дългия бори от няколко години, отново са се обадили и нищо чудно пак да се обърне към някой от заместниците си, за да започне поредно лечение.
В последните години на водещия на вечерното предаване на Би Ти Ви никак не му върви. Първо, дълго време отсъства от екран заради мистериозна болест, която засегна очите му, а след това се наложи да оперира счупен крак. Дори и днес, няколко години след последните неприятности на Трифонов, той още не може да се похвали с крепко здраве. Слуховете за проблемите му се засилиха още повече след като наскоро Дългия бе забелязан да крета едва-едва в столичен Мол.
Гологлавия водещ рядко напуска сигурните предели на дома си, но когато го направи, винаги си избира някоя шопинг дестинация.
Преди две седмици Слави се бе спрял по време на разходка в Търговския център на Цариградско шосе, който заради хубавото време навън бе полупразен. Слави се движеше неуверено по коридорите на сградата и никак не изглеждаше добре. През цялото време водещият бе подкрепян от половинката си – балерината от „Магаданс„, която се бе уловила за ръката му. Младата танцьорка изглежда се е преориентирала в болногледачка, защото припкаше от лявата страна на гаджето си, готова във всеки един случай да му окаже подкрепа.
Очевидци коментираха, че Трифонов толкова силно куцал, че изглеждал повече като грохнал старец, отколкото като мъж в разцвета на силите си. Дори в коридорите на мол-а той не се раздели с неизменните си черни очила, които скриваха половината му лице, а облеклото му както винаги бе небрежно – кожено яке и развлачени панталони.
Още в края на миналата година се заприказва, че болезненото счупване на крака на Слави не му дава мира. Нараняването се случи преди две години и половина по време на турнето на Ку-ку бенд в страната. Докато бяха в Стара Загора, шоуменът се препъна в банята в хотела си и спешно бе вкаран в операционната.
От тогава вяма и помен от предишвия Слави. Откакто си счупи крака той дори се страхува да ходи. Проблемът му вече не е само физически, но и на психологическа основа. Него го е страх, че ако стъпи на крака си, ще го боли. Дори да се излекува, пак ще си куца, както вече си е свикнал, смятат специалисти в подобен род травми.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *