Слави Трифонов крие коли за два милиона лева

0

Slavi-djipСтиснатият Слави Трифонов  развързва щедро кесията си,  само когато става въпрос за автомобили, разказват негови колеги. Помпозните возила били за него любими играчки и поне за малко го отвличали от тъжната мисъл, че е интимният му живот е пълен провал, коментират запознати.

С голямата си колекция от десет автомобила автопаркът на Дългия бил на „скромната“  стойност от 2 милиона лева. Явно това били играчките, които Дълги нямал в миналото си. Той живял доста бедно, криел се на последния чин и единствената му радост били толумбичките, за които давал всичките си джобни пари. Сега обаче може да яде всичко, което си поиска и да не гледа коли само на картинка, а да ти гали и да им се радва истински.

Новият подарък за Мартина е толкова мощен джип, че може да издърпа цял самолет по авиописта. Водещият й го купил за нейна безопасност, защото с такова возило и да те блъснат, шансът да останеш невредим е голям. Тя продпочетала по-женска и по-семпла кола, но за за не му счупи хатъра, веднага се метнала на джипа и го подкарала.

За Слави си самонаправи подарък и се самоизненада с чисто нов джип „Роувър“. Старият му пък беше продаден на гаджето на Мара Отварачката – Християн Гущеров. Незнайно по какви причини и незнайно за какви услуги. Бизнесменът пък изненада Марчето с него, нищо че е втора ръка.

Останалите мегаскъпи возила, които  кротко спят  в гаража на учиндолеца, са явно само за престиж. Те рядко излизат навън, рядко се ползват, събират прах, но пък яко  помпат самочувствието на собственика си. Който вече има десет коли, две кучета, един папагал и една балерина.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/etpMGliQcoM

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *