Слави Трифонов и Маги Халваджиян правят собствена телевизия

3
Слави Трифонов обича големите неща

Известният телевизионен продуцент Магърдич Халваджиян дал явен знак, че от есента има голяма вероятност да се захапе с ръководството на Нова телевизия и да стане част от техния отбор. Според запознати с действителната ситуация, Маги се е помирил окончателно с частната медия и вече очаква да стъпи на червения килим.

Припомняме, че преди около три години, Магърдич награби и пренесе предаванията си „Пълна лудница” и „Господари на ефира” в Би Ти Ви, откъдето пък го изгониха позорно преди малко повече от месец. Официалната версия за скандала беше, че уж искали да налагат тотална цензура върху предаванията му, с което той съвсем не бил съгласен. Според клюките, истинската причина за раздора били парите.

Семейство Халваджиян

Към момента обаче, Халваджиян не коментира открито намеренията си. По мнение на хора от бранша, навярно той изчаква още предложения, за да види откъде ще му предложат най – добри условия. Според непотвърдени слухове, дори водел преговори и със Слави Трифонов, който преди известно време обяви неофициално, че подготвя почвата за създаване на собствена телевизия.

„Ако Слави действително предприеме този ход, напълно логично е Маги да се присъедини към неговия отбор. Те двамата със сигурност ще успеят да привлекат поне още неколцина инвеститори и да създадат новата телевизия” – коментират специалисти от бизнеса.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=qIUoD3FscZ0

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

3 КОМЕНТАРИ

  1. Маги, не се занимавай с този безотговорен и истеричен човек. Той не е за тебе, но все пак ти си знаеш. Моето уважение към теб.

  2. Не е нужно да се обичат за да правят печеливш бизнес.В професията няма място за любов и чувства.Изисква се професионализъм и нюх.Може да не се понасят, но не вярвам да не се понасят до толкова, че да не се обединят и да направят доста печеливш продукт.Все пак става въпрос за двама от най-изявените личности в медийното пространство

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *