Слави Трифонов броил луди пари да прогледне

0

Слави Трифонов се излекува напълно и вече няма проблеми с очите, казаха близки до шоумена. По време на ваканцията през август, докато любимата му Мартина беше на плаж при баба си, той отишъл на специална скъпа терапия, която се оказала успешна и напълно излекувала проблемите със зрението му.

Очите му били направо като нови и работещи в екипа му разказват, че той вече не изпитвал затруднения  да чете и да следи залата вижда без тъмните си очила, които в последната година изобщо не сваляше от лицето си.

Заболяването му било особено, трудно лечимо, рядко срещано и можело да доведе до пълна слепота.
Колегите му били направо зашеметени от постигнатия резултат от чуждите медицински светила и в същото време изпитвали дълбока благодарност към тях. Шефът им вече не бил толкова нервен, че недовижда и се държал по-спокойно и работата вървяла по-добре. Сега слави пак носи тъмни очила, но само навън и при слънчево време, за да пази очите си, като всички други хора. На работа ходел без, или ползвал белите с диоптър, който в клиниката предложили да му махнат и да го сведат до нула. Сега екипът вече се обзалага, че Трифонов ще се ожени за Мартина и ще бъде спокоен, че няма да изглежда като борец, отишъл на погребение на колегата си. Операцията дала и ново самочувствие на шоумена  и той вече се оглеждал за нови проекти, но първо ще довърши „Гласът на България”.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/0e4BQ3Fh88E

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *