Слави си изгубил девствеността със 120 килограмова сексманиачка

0

Слави и Мартина2Слави бил рядко срамежлив и неопитен в любовта. Всички негови съученици си имали гаджета, но той не.

Бях много висок и много слаб и момичетата не ме харесваха, споделя той. Приятелите му непрекъснато го бъзикали, че е девствен, давали му ценни съвети и напътствия. Опитите му да свали някоя засукана дама от съседния клас обаче били смехотворни и винаги завършвали с неуспех. Сегашният разбивач на женски сърца съвсем се отчаял.

Тогава приятелите пак го взели в свои ръце, завели го в дискотека и го накарали да изпие две питиета. дебелаМладежът се вихрел на дансинга, когато към него се усукала доста по-голяма какичка и започнала да го сваля. Алкохолът шумял в главата му, в заведението било тъмно, а тя съблазнително прошепнала – искаш ли да отидем у нас. Слави видял, как приятелите му вдигат ръце и му стискат палци и въодушевен се гаврътнал в спалнята, а после и в тялото на ухажорката си. Той не си спомнял много от горещото преживяване, но като се събудил, с ужас видял, че лежи до разплута лоена топка, която го гледала с влажен поглед и го приканвала да продължат оттам, докъдето си стигнали и да повторят всички приятни хватки в леглото. Дългия запелтечил, че има работа, но хищната дама го повалила при себе си и сексът продължил до обяд. След това унизително преживяване бъдещият шоумен дълго време не можел да си мисли за момичетата, смятайки, че при всички ще получи отвращение. По-късно обаче попаднал на истинска жена и открил, че сексът всъщност е приятно занимание.

Оттогава той станал ловец, а не жертва, макар че повечето му любовници сами му се натрапили, но поне били миски или певици. Сега се е закотвил с Мартина Огнянова и иска да остане завинаги с нея, но сърцето му на стар ерген се съпротивлява, пък и Мартина не напира да се жени и да си разваля фигурата с някоя бременност. Така че Слави още ще чака да разбере какво значи пълно сливане и всеотдайна любов.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/GfCfkmaR8Gc

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *