Слави прави партия и ще става депутат

0

СлавиСлави Трифонов смята да прави партия и да се кандидатира за парламента. Този слух обикаля от няколко седмици коридорите на Би Ти Ви.

Дългия е решил да привлече само млади хора и си е направил списък на ВУЗ-овете, които да обиколи и да агитира студентите. Той вече посети Техническия университет и имаше малка схватка с операторите на други телевизии. Те искаха да заснемат срещата, но хората на Слави и самият той ги помолили да напуснат, защото разговорът е частен и в него няма нищо интересно за медиите и не желае публичност.протести ток3

Връзката на Дългия с младите хора е доста сериозна. Предимно те са зрители на предаването му в студиото, те харесват неговите песни, те участват в различните му риалити шоута и те печелят наградите. Той успява да ги увлече с различни игри, с гражданска позиция и да ги накара да мислят. Част от песните му са и социални.

Преди години Слави се канеше да става министър на културата, но котка му мина път. Той бе приятел и на Бойко Борисов и двамата заедно ходеха на кафе, но след като Борисов стана премиер, шоуменът се превърна в най-големия му критикар и още от първата година от мандата му показа целия фалш, който по-късно лъсна в поведението на Борисов. Ако иска да стане депутат, Трифонов наистина може да го направи, тъй като има голяма аудитория и дар слово да й влияе. Разсъдливи обаче смятат, че той никога не би си напуснал шоуто и продуцентската фирма, за да си губи времето в българския парламент.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/RUi0bYlSjMs

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *