Слави пак се хвърля към „Гласът на България“

0

ВTV започва кастинги за втори сезон на популярното шоу „Гласът на България”. Препитванията на певците ще стават под зоркия поглед на Слави Трифонов и жури, което засега се пази в тайна. Ивана е едно от най-вероятните имена и този път.

 Спрягат се и други светила на чалгата и естрадата, както и музиковеди. Не е уточнено и дали шоуто ще започне през август, за да е с едни гърди напред, или ще излезе в ефир едновременно с новия сезон на Х фактор, който започва през септември. Определено Х фактор е по-тежък и по-зрелищен формат и конкуренцията ще е доста жестока. За разлика от „Гласът на България“, победителите там успешно се реализират и менторите не ги изоставят веднага щом свърши форматът.

Рафи и Боги вече записаха клипове, които печелят все по-голяма известност. Сани и Ангел и Мойсей непрекъснато участват в концерти и чакат своя шанс. Финалистката на „Гласа“ Стелияна Христова не може да се похвали с нищо друго, освен че я скъсаха на кастинга за Евровизия. Форматът не се обвърза с никакви ангажименти с нея и тя сама търси къде да продължи кариерата си. Въпреки това кандидатите за слава и в двата формата не липсват и буквално стотици са се записали и за двете прослушвания. Ако не друго, пак ще има шоу, коментират зрителите.

Победителят от Х фактор постигна успех с първото си видео. ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *