Слави оставя по 100 лева бакшиш

0
Слави Трифонов и Мартина

Най – известният скандалджия и шоумен Слави Трифонов коренно променил характера си в последните месеци, издадоха потресени от развитието негови служители. След като се забърсал с танцьорката Мартина Огнянова, Дългия станал в пъти по – щедър и на моменти буквално пръскал пари наляво и надясно.

Последните му действия били на път тотално да разбият черният му имидж на стиснат богаташ и да го превърнат в обичан от всички клиент. Напоследък, Слави не само хвърлял луди пари за екскурзии и подаръци на Мартина, ами дори започнал да оставя повече от щедри бакшиши на добре представилите се сервитьорки.

Мартина Огнянова и Слави Трифонов

За подобна смайваща случка разказала келнерка от скъпарски столичен ресторант, която еднолично намазала със 100 лева поощрение, заради добре свършената работа.

„Слави и Мартина дойдоха само двамата, с тях нямаше дори и охрана. Хапнаха малко, не са прекалявали, но поръчаха бутилка от най – скъпите вина. Сметката им набъбна до малко повече от 200 лева, но те си бяха спокойни и си говореха нещо” – разказва сервитьорката.

Когато решили да си тръгват, Слави Трифонов извадил три стотачки и с усмивка ги подал на момичето, казвайки й да задържи рестото. Тя отначало не повярвала на ушите си, но водещият обяснил, че е доволен от нейното усърдие и й дава да се почерпи.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=4Y461EpYXRo

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *