Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Слави напсува майка с дете

Слави Трифонов

За пореден път Слави Трифонов доказа, че в основата на неговия успех се крият насилието и жестокостта. Преди дни известният шоумен нападна млада майка – негова съседка, която имала нещастието да се изпречи пред погледа му в неподходящ момент. Женицата отнесла цял куп грозни псувни, а според сведения на свидетели, малко останало да се разплющят и шамари.

Самата жертва на кръвожадния водещ се оплакала плахо пред свои приятели и притеснено разказала как Дългия се отнесъл към нея. Тя естествено пожелала името й да се запази в тайна, защото се страхувала да атакува фронтално, притеснена от именития си опонент, който можел да си отмъсти само чрез едно телефонно обаждане.

Слави Трифонов

Всъщност, причината за свадата била неумението на младата дама да паркира правилно личния си автомобил. В деня на скандала тя съвсем случайно препречила пътя на една от колите на Слави така, че той не могъл да я изкара от паркинга. Типично в негов стил, артистът се развикал с пълно гърло, но явно бил изнервен от нещо и крясъците му преминали в купища нецензурни изрази.

Проблемът обаче бил набързо разрешен, след като младата майка обещала, че никога повече няма да паркира около автомобилите на звездата. Тя дори заявила уверено, че отсега нататък ще търси място в най – отдалечения край, за да не допусне отново грешка.

Когато чул извиненията на жертвата си, Слави се размекнал на секундата и дори се усмихнал на жената, която има дъщеричка на четиринадесет месеца. Бебето на свой ред осъществило контакт с чичкото, който го почерпил с вафла „Бойко Борисов“ при следващата им среща.

„Когато му обещах, че повече няма да правя така, Слави за секунда промени израза на лицето си, който изведнъж стана приветлив и уважителен. Съзнавам грешката си, но нека и той да се освести, за да не се държи повече като каруцар. Всъщност той съвсем не е толкова лош човек, колкото се опитват да го изкарат” – споделя развълнуваната съседка.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=q-JH6VSYY00

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

4 кометара за Слави напсува майка с дете

 1. Краси Отговор

  23.04.2012 в 22:21

  Дебил, друго за него не може да се каже. Време е вече да бъде махнат от ефира – много се задържа с тези износени предавания.

 2. Геновева Отговор

  24.04.2012 в 1:40

  Tи някога,ей така от любопитство,запитвал/а ли си се,как се е чувствал този човек ,и какво е преживял през всички тези години?Колко е постигнал екипът, и каква тежест е всичко това за всеки от тях?Да,не е прав сега!Но кой е бил прав и добър винаги?Самия факт,че си позволяваш,такова изказване не те слага много далеч от това,което се опитваш да изкараш другите!Пък и ми е доста интересно,ако се махне от ефира,какво си мислиш,че ще сложат???Страх ме е да си помисля…

 3. Гошо Отговор

  24.04.2012 в 11:05

  Не му се сърдете. В Учиндол попитали един жител: можеш ли да кажеш две приказки без да псуваш? – Той отвърнал – ебъ го що да не мога да го ебъ…. Те от учин дол все са такива.

 4. Just_me Отговор

  24.04.2012 в 17:02

  Значи,когато той е напсувал някой е крайно осъдително,а когато самия него го псуват не е….Тъпи и продажни журналисти!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *