Слави и Кеворк се хванаха за гушите

0
Слави Трифонов

Учиндолският змей Слави Трифонов и популярният журналист Кеворк Кеворкян се хванали за гушите преди няколко дни. Между двамата, които са сърдечни приятели от дълги години, избухнал ожесточен скандал и работата стигнала до тотален разрив в отношенията им, твърдят хора от средите на шоубизнеса.

Поводът за мъжката свада било отмененото гостуване, което Кеворкян трябваше да направи в „Шоуто на Слави”. Хора от екипа на Дългия издават, че първо двамата имали уговорка Кеворк да води предаването за една вечер, но два часа преди старта на снимките, арменецът получил странно обаждане по телефона.

Кеворк Кеворкян

Негов автор била пираката на Слави, която му казала да не идва този път, защото за въпросната вечер предвидили нещо друго, което щяло да бъде в пъти по – интересно на драгите телевизионни зрители. Кеворк естествено вдигнал кръвно, защото според негови приятели, се подготвял за участието си в продължение на цяла седмица.

„Слави остана без никакви приятели, защото сам се изпокара с всичките си близки хора. Ама никой не му е виновен, че се самозабравя и си мисли, че светът се върти на малкия му пръст” – коментират противници на гологлавия шоумен.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=sSs75XTYLK8&feature=related

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *