Слави и Бареков преговарят тайно за ново шоу

0

СлавиСлави Трифонов и един от сценаристите му, са били забелязани  да влизат в офиса на Николай Бареков в ТВ7.

Разговорът между изпълнителния директор на телевизията и шоумена продължил над час и половина. В него едва ли е ставало въпрос за прогнозата за времето или за плановете за почивка на двамата известни журналисти. Според запознати двамата са договаряли условията, при които „Шоуто на Слави“ ще се премести в ТВ7. Договорът на Дългия с Би Ти Ви изтича през август и всяка година той има доста главоболия, докато го поднови.

БарековВ момента политиката на телевизията коренно се различава от тази на шоуто му и докато репортерите на Би Ти Ви цял ден се мъчат да убедят зрителите колко добре са живяли при ГЕРБ и как е време Бойко Борисов отново да се върне на власт, то вечерта Слави с един замах изтрива всички внушения и прави от политиците пълни карикатури. Дори когато „Господари на ефира“ бяха свалени заради подигравки в властта, Борисов каза, че ГЕРБ няма нищо общо със свалянето им, той не се меси в работата на медиите, но не се сдържа и допълни, че ако трябва да махнат някого, то по-добре е този някой да е Слави Трифонов.

Бареков нито отрече, нито потвърди за какво е бил дългият разговор в кабинета му. Той обясни, че харесвал колегата си Трифонов, били добри познати и на практика могат да си говорят винаги и за всичко. Той винаги е добре дошъл при него.  Никой обаче не вярва, че Дългия се е отбил на по едно кафе и смятат, че от септември шоуто ще се премести в ТВ7, като ще бъде с още по-остра политическа насоченост и ще му бъде дадено още по-дълго ефирно време.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/RUi0bYlSjMs

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *