Слави глези Мартина с диамантени обици за 25 бона

1
Мартина и Слави

Колко ли български жени ще си мечтаят да заемат мястото на танцьорката Мартина Огнянова след като стана ясно, че нейният любим Слави Трифонов я окичи с диамантени обици на стойност повече от 25 000 лева. Украшенията балерината получила в знак на обич и приятелство, въпреки че никога дори не си е и представяла, че ще има толкова скъпо бижу.

За нейно най – голямо разочарование обаче, колежките й от балета въобще не забелязали какво си е забучила на ушите. Наложило се да се похвали сама пред тях, но съвсем естествено не разкрила произхода на накитите. Единствено споделила, че са подарък от нейното гадже, което се прехласнало от изпълненията й в последно време.

Мартина Огнянова

Колежките обаче съвсем не приели с добро око хвалбите й и запазили ледено мълчание. Това се дължало на факта, че в последно време Мартина започнала да се има за нещо като тяхна шефка и опитвала да командва. На моменти дори ставала нетърпима, защото се надувала все едно я припомпват със сгорещен въздух.

В шоусредите пък коментират, че Славчо се е показал толкова щедър, защото в най – скоро време възнамерява да предложи официален брак на Огнянова. Други пък припомнят, че преди около седмица тръгнаха слухове, че танцьорката е бременна от шефа и вече няма връщане назад.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=psQ8rxQwi3s

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

1 коментар

  1. ДИАМАНТИТЕ ДОБРЕ…….НО ДА НАСОЧИ ВНИМАНИЕ НА ДРУГА ДУМА ,ЗАПОЧВАЩА С ..Д….ДЕЦА!!!ЧЕ…….ОДАРТЯВА ..СЛАВЧО….ЗА ГОДИНИТЕ СЛАВАТА,ПАРИТЕ И ГРАНДОМАНИЯТА СА НЕЗНАЧИМИ…..

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *