Славея Сиракова: Ще се снимам гола колкото си искам!

0
Славея Сиракова

Щерката на героя от Мондиал 94 Наско Сираков – Славея, онзи ден изригнала пред свои познати, че има право да се снима гола колкото си иска и никой не може да й попречи да си развява прелестите пред целия свят дори. Това станало по повод на забележка, че не е прилично едно толкова младо момиче да се разголва по страниците на еротични списания.

Припомняме, че Славея съвсем наскоро обяви, че възнамерява да направи още една фотосесия за еротичния звяр „Плейбой” и само чака сгоден момент. Преди известно време, по – голямата щерка на футболната легенда за първи път извади цици върху корицата на лъскавото списание и зарадва безбройните почитатели на еротиката и футбола у нас.

Вили и Славея Сиракова

В момента Сиракова – младша и хората на „Плейбой” преговаряли доста усилено, защото нещо не можели да се спазарят за хонорара. Красавицата твърдяла, че трябва да получи не по – малко от 7-8 хиляди лева за сесията, иначе нямало да направи нищо. Освен това с голите си изяви не искала да става известна, а само да изкара някой лев.

„Когато човек се харесва, не виждам нищо лошо да покаже пред хората за какво се труди. Разбира се и в тази насока трябва да има някакво благоразумие, все пак аз не съм като някои други” – казва Славея Сиракова.

Виж видео:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *