Славена Вътова показа цици на плажа

0
Славена Вътова

Щастливата миска Славена Вътова откри смело летния сезон и развя монокини по плажовете на Черно море. Най – новата снимка на красавицата я показва с апетитен бронзов загар, лъщяща в целия си блясък и издокарана по семпли сини гащички.

Според познати на бившата моделка и настояща преводачка, Славена имала нужда да си поеме глътка въздух, след като за пореден път бе набъркана в скандал. Само допреди няколко дни срещу нея се водеше журналистическо разследване по подозрение за скандални връзки със спортното министерство, които обаче самата Вътова отрече отривисто в телевизионно интервю.

Славена Вътова

Припомняме, че злоезичници обвиниха привлекателната миска, че си е уредила топло местенце в министерство на спорта, но тези твърдения излязоха пълни лъжи. Славена обясни с достойнство, че работи в преводаческа агенция, която имала сключен договор за услуги с държавното ведомство. Наложило й се на няколко пъти да превежда документи на ръгби федерацията и това дало повод на завистниците да си съчиняват подобни истории.

Знаела перфектно два езика – испански и английски. Първият научила докато живеела при майка си, която от години пребивава в Испания, прогонена като хиляди други нашенци от невъзможността да битуват нормално в родината си. Английският пък изучила още като ученичка, тъй като завършила езикова гимназия.

Виж порното със Славена Вътова – 18+:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *