Славена опроверга: Още съм малка за сватба!

1
Славена се целува с македонец

Поп – фолк певицата Славена опроверга два много важни слуха, които се разпространяват от дълго време по неин адрес. Според първия от тях, изпълнителката се подготвяла да вдига сватба с дългогодишното си гадже Алек, когото много обича. Това съвсем не било вярно, защото била твърде млада за толкова сериозно нещо и искала да си поиграе с живота още известно време.

Втората клюка е, че Славена вечно се туткала когато се наложи да излиза на някъде. Футболистът Алек буквално изпадал в бяс от цялата процедура, която включвала смяна на бельото, гримиране, изпробване на няколко тоалета и чак след това обличане.

Славена и Алек

„Не е истина, че се готвим да вдигаме сватба. Тези инсинуации се появиха, след като в едно интервю споделих, че Алек често ме приканва да се омъжим и непрекъснато ме пита колко време ще го изтърпя. Накрая му казах да престане, защото в един момент ще ми писне и ще го отрежа тотално” – споделя певицата.

По втората дилема Славена разкри, че всъщност е много по – пъргава в обличането от приятеля си Алек. Тя просто държала да изглежда добре в очите на хората, без да прибягва до откровено ненормални облекло и поведение. Футболистът пък бил по – суетния и на него му трябвал по половин час само да си оправи косата, каквато всъщност нямал.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=WAEtBvQ3NRs

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *