С*кс сцена от „Стъклен дом” влюбила Блатечки и Диляна Попова

0

Преживяното във филма ги накарало да се влюбят един в друг до уши

Близък приятел на Асен Блатечки и Диляна Попова разкри мистерията около тяхното влюбване. Съгласно неговото изказване, любовната искра между тях припламнала при снимките на разгорещена секс сцена в „Стъклен дом” и вместо да угасне, се разгоряла в опустошителен огън.

Асен Блатечки и Диляна Попова

Действието се развива в асансьора, където двамата се награбват, забравили всичко около себе си. Именно близкият допир събужда електричеството и от този момент нататък, двамата не спират да мислят един за друг.

Още след първото излъчване заваляха коментари, че Асен и Диляна съвсем реално са се натискали по време на снимките. Първоначално те отрекоха категорично истината, но всичко бе разкрито буквално преди броени дни.

Работата вече стана достатъчно дебела и цяла България научи, че двамата очакват първата си рожба. Лекарите вече определиха термин и синът на Блатечки се очаква да се роди този септември.

Асен постъпва като мъж на място и в тежък разговор съобщава на съпругата си Катерина за създалата се ситуация. Преценил, че е по – добре тя да разбере от него, отколкото от медиите или от клюкари със слабост към доноси.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *