Скромно! Сашо Диков подари на щерка си джип

0

Сашо ДиковПетя Дикова вече бръмчи из цяла София и околностите  с мощен „Ленд Роувър“. Джипът е коледен подарък от любящия й татко. Сашо Диков броил 94 хилядарки, за да купи скъпата играчка и дори я увил с панделка, когато я връчил на чедото си.

Водещата на „Култ“ вече ходи на работа със скъпото возило и основателно  предизвиква завистта на  своите колеги. По този начин привлича и мъжки погледи или на мераклии да подкарат звяра. Даже с него се чувствала по-ухажвана признава Сашовата щерка. Тя вече не ходи пеша и до кварталния маркет, а винаги е качена на подаръка.

В знак на благодарност Пипи покани баща си и майка си да й гостуват в предаването й миналата седмица и така се отблагодари. Тя позволи на любимия тати да си признае, че още го бива и даже си има любовница, а на майка си спести любовните похождения, които и без това ги знае цяла България.

„Доброжелатели“ на разпръснатото семейство веднага се запитаха откъде Сашо има толкова пари, че така лесно е  броил сумата за джипа. Доколкото ни е известно журналистите нямат големи заплати и една такава покупка би струвала годишната им заплата  плюс заем, изчисляват те.

Други пък твърдят, че Диков винаги бозае от две ясли и от поне двама господари, а сега пък искал от хората, които кани за интервю пари кеш за реклама. Шефовете му не можели да го хванат, понеже сделките ставали на тъмно. Освен това устатият водещ взимал пари и да премълчи някои пикантни подробности за събеседниците си, смятат негови колеги.

Откъдето и да идват парите на Диков,досега никой не е успял да докаже със сигурност. Но, че ги има е неоспорим факт и го доказва скъпия подарък за щерката.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *