Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Скрита експертиза проваля обвинението срещу Лазар Колев

belneiskiНеизвестна до момента експертиза от ноктите на сестрите Белнейски може да спаси Лазар Колев от осъдителна присъда. Документът с резултатите не бил включен в материалите по делото, а се съхранявал в архива на НСС. Това е скритият коз, който преди време обеща адвокат Марин Марковски и който може да обърне делото в полза на Колев.

Споменаването на скритата експертиза определено внесе смут в редиците на обвинението. Оказа се, че прокуратурата не е запозната с документа и поиска да не се включва в делото. Съдът обаче отхвърли молбата им.

През 2008 е направена експертиза на ноктите на сестри Белнейски по поръчка на

Доказано: Лазар Колев има съучастник

Доказано: Лазар Колев има съучастник

 следовател Мартински. Резултатите обаче така и не излизат на бял свят. Вместо това, се прави експертиза на изрезки от ноктите на Христина Белнейска, която е част от материалите по делото.

Австрийска лаборатория изследва биологичния материал под ноктите на момичето. В заключението се отбелязва, че не може да се състави категоричен ДНК профил. Но има следи поне от двама мъже. Адвокатите на Лазар Колев се опитаха да атакуват изследването на изрезките от ноктите на Христина, тъй като пробата е замърсена с други вещества. Австрийските учени обаче заявиха, че материалът не е увреден.

Докладът на чуждестранната лаборатория потвърди нещо, което дълго време се коментираше в медийното пространство – наличието на втори извършител. Лазар Колев е имал съучастник в нощта на убийството на Белнейски.

Как Марин Марковски ще обори обвинението срещу клиента си Лазар Колев. ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *