Скандално секс шоу започва в България !!!

0
Забравеният герой Радо Прашката
Първият участник в новото риалити

Нов вид уникално шоу започва в България. Става въпрос за „Биг Бос” – риалити секс шоу. Скандалната продукция е на „Клуб Армагедон” и Ротари клуб. За целта се строи чисто нова къща в Банкя.Шоуто ще се излъчва онлайн в интернет и може да се наблюдава по целия свят.

Организаторите разясниха, че наградата ще е по-голяма от всички награди до сега в България. Кастингите вече текат, като ще бъдат избрани 7 мъже и 7 жени. В къщата ще има 24 часова охрана и няма да има никаква цензура. Именно тези факти обещават наистина уникално и скандално шоу. Има и вече избрани участници. Радо „Прашката” и Джесика. Бил е поканен порноактьорът Алекс Ломски, но той е отказал. Радо е известен с това, че в „Биг Брадър” той напусна доброволно къщата. Сега вече е решен на всичко да остане до край. Прашката желае да спечели първото място и с парите да си купи парцел в София, където да си построи къща.

Джесика
Очакват се много горещи моменти

В момента амбицираният младеж работи като масажист на богати дами. Другата участничка – Джесика е на 31 години, има 13 годишно дете и е фотомодел. Сайтът на новото предаване е www.armagedon.com, но още не е готов.  Всяко хубаво нещо си има и цена. Таксата ще е седмична, като още не е известна цената. Както и в другите шоута, елиминацията на конкурентите ще е с СМС-и

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *