Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Skandalno.net вкара в ареста секс-рекетьорите на ясновидката Ивелина Христова! Така работим ние!

iva1www.skandalno.net стана причина да се разкрие още една нова форма на незаконно печалбарство в България, която набира все по-голяма скорост – срамната търговия с всевъзможни порно клипове в мрежата. Напоследък станахме свидетели на няколко такива случая, като зад всички тях прозира желанието за мръсно припечелване на пари.

Историята започна преди четири дни. На електронния адрес на www.skandalno.net се получи анонимно съобщение от лицето ivan. В него той предлагаше на сайта ни да закупи порно клип с участието на победителката в първото издание на риалити шоуто „Ясновидци” Ивелина Христова. http://www.ivelinahristova.com/vyprosi Собственикът на сайта skandalno.net – Илиян Атанасов, който е близък приятел на Ивелина, своевременно уведоми топ- ясновидката за предложения секс компромат. След нейното разрешение, г-н- Атанасов продължи кореспонденцията със секс – рекетьорите. От последвалата размяна на електронни писма научихме, че клипът е с дължина 10 минути, че продавачите му искат минимум 3000 лева… Накрая те посочиха и телефон за връзка с тях. Впоследствие се оказа, че телефонът е откраднат от старица в пловдивското село Марково

Преди около две години полицаите са направили опит да заловят iva2 същите две лица, които тогава опитали да рекетират с порно-компромата хора, близки до Ивелина, от които поискали 3 хил. лв. за да не пуснат секс-видеото с нейно участие в интернет.

Заредени с тази информация, ние от www.skandalno.net / , без колебание съдействахме на Службата за борба с организираната престъпност в Пловдив, до която потърпевшата топ ясновидка Ивелина Христова вече беше подала сигнал.. Спецченгетата приеха сигнала и предложиха на собственика на нашия сайт И. Атанасов да стане лице за контакт и в същото време – примамка за мошениците.

Нещата изглеждат лесни и прости. Но в реалността те често са различни. Един грешен ход може да провали всичко. А в акцията по залавянето на двамата рекетьори е имало доста препятствия, от които косата на журналиста едва не побеляла за няколко минути.

След двудневна игра на нерви с двамата порно-търгаши, които непрестанно уговаряли срещи и после отлагали, г-н Атанасов в крайна смета успява да им закове сгледа в ресторант „Хепи“, до Новотела. Там срещу „скромната” сума от 3000 лева, той е трябвало да получи скъпоценният порно клип.

Ченгетата са уведомени своевременно от www.skandalno.net и устройват засада по всички правила. Шестима инспектори от НСБОП и 15 полицаи се включват в акцията. Рекетьорите обаче явно не са вчерашни и явно не рекетират за първи път. Не идват в уговорения час, зънят му по телефона и обясняват, че в момента са в банка и затова закъсняват. След известно време пак звънят на журналиста под прикритие с въпроса: Още ли си в заведението. Той отговаря утвърдително. Следва тяхна молба да се смени мястото на срещата: Тръгни към Трето районно управление на МВР / въпросното заведение е близко до полицията/. Атанасов тръгва.

И точно тук става нещо абсолютно непредвидено: Ченгетата изпускат собственика на нашия сайт от полезрението си. Но връщанеivka9 назад няма. Рекетьорите му казват да спре пред едно чейнчбюро. Спира! Там се виждат очи в очи и започват разговор. Разбира се, първо трябва да се види стоката – въпросният порно клип. Който обаче е качен на телефон и е с толкова лошо качество, че почти не се вижда лицето на момичето от картината. Видимо е българка и е руса, и видимо прави секс. Но дали е Ивелина Христова?!? Това няма как да се установи от видеото на телефона, което видях, ктегоричен е той. Рекетьорите telefon2ме увериха ентусиазирано, че е тя и че имали по-изчистен вариант на същия клип на друго място, разкрива колегата. Уговорката с полицаите била, че в момента, когато журналистът под прикритие се хване за челото с жест на изненада, това за ченгетата ще е знак, че клипът е в ръцете му и те могат да действат. Тоест да им закопчеят белезниците.

Илиян Атанасов се хваща веднъж за челотото , след малко втори път, трети път…, като през цялото време е принуден да блъфира, че се опитва да смъкне цената на „стоката”. Заявява им също, че от кадрите не може да се установи кое всъщност е палавото момиче. И при това положение няма как да им плати исканата сума, а много по-малка. И така… минутите текат бавно в пазарлъци и лъжливи, подвеждащи ходове, които Атанасов е принуден да прави за да задържи бандитите на местопрестъплението. А те вече напират да си вървят. Ченгетата обаче ги няма и няма… Абсурдът става пълен, когато в един момент един от лейтенантите му звънва по телефона със следния въпрос: Къде си, Илияне?. Не мога да ти публикувам текста, не струва, блъфира за пред рекетьорите в телефонната слушалка собственика на нашия сайт. Полицаят обаче така и не научава къде е колегата, когото незнайно как са изпууснали от поглед… и пак звъни… и пак езоповско говорене. Трудно беше да обясня на полицаите къде съм точно без да предизвикам подозрението на стоящите отсреща секс-рекетьори. И така – следват три обаждания в рамките на 5 минути. Накрая Атанасов започва да се кара на инспектора от НСБОП, обяснявайки му че е слаб писач и няма да публикува текстовете му в сайта си. Добавя, че в момента е до едно чейнч бюро, до Трето районно, но ако иска да говорят, да го чака след половин час пред Новотела. Нашият човек успява някак в сюжета на измисления разговор уж с друг колега- журналист, да каже, че е пред чейнчбюро, близо до Трето районно управление на МВР.

Абсурдите обаче продължават и напрежението все повече се сгъстява. При четвъртото поред позвъняване, лейтенантът кара колегата Атанасов да направи така, че да заведе двамата рекетьори до бул. „България”. Но до там са повече от 150 метра разстояние. И на практика поставената мисия е неизпълнима.

След 15 минути игра на котка и мишка между секс – компроматаджиите от една страна, журналистът Илиян Атанасов от друга и пловдивските полицаи от трета, нещата си идват на мястото. Полицаите виждат Илиян, Илиян вижда полицаите… И след петото удряне по челото, следва дългоочакваният зрелищен арест: двамата рекетьори са закопчани с белезници. Белезници щракват и около ръцете на нашия колега, по-меко, но безапелационно. За да не се усетят престъпниците, кой им е скроил шапката, Атанасов също е накаран да застане с лице към стената. За секунди иначе тихата уличка почернява от униформени и цивилни полицаи, за потрес на малкото случайни минувачи и търговци наоколо.
Акцията приключва щастливо.
Не и случаят обаче. Защото много бързо стана ясно, че двамата арестувани интернет рекетьори преди да попаднат на нас, са се опитали да изтъргуват порно клипа на всички знайни и незнайни сайтове и множество разнокалибрени вестници. В това число и на Николай Бареков, който призна, че преди дни същите двама души са му предложили същия този клип. Но не е подал сигнал на компетентните органи. При това Ивелина Христова официално работи за един от неговите сайтове.

Защо така, бе колеги от сайтове и преса? Нали непрекъснато чрез медиите си внушавате на другите кое е правилно, кое не, кое е морално, кое не! Да не говорим, че заради едната сензация и повдигане с малко на тираж и рейтинг, доста медии у нас са склонни да правят подобни покупки!

Както се вижда, не е чак толкова сложно да се подаде сигнал на който трябва, и да се случи каквото трябва. Е, струва нерви, че и адреналина ти скача до небето, а кой пък ти слага в сметките непредсказуемия риск. Но ако човек е убеден в правотата на каузата си, ще направи тази жертва. И ще спи спокойно! Защото е спасил нечия репутация… а може би – и съдба!

В криза сме българи! Но кризата ни не е толкова материална, колкото криза на духа!
Ние от www.skandalno.net избрахме да работим така. Защото сме убедени, че истината и честта на другия трябва да се бранят, а когато е необходимо– и да се изстрадат!
От Екипът на www.skandalno.net – цялата истина.

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

4 кометара за Skandalno.net вкара в ареста секс-рекетьорите на ясновидката Ивелина Христова! Така работим ние!

 1. Петър Отговор

  01.04.2010 в 14:36

  Тя като е голяма ясновидка, не можа ли сама да ги хване :D :D :D

 2. admin Отговор

  01.04.2010 в 17:10

  Що се обаждаш неподготвен не ми е ясно! Най-лесното е да бъдат хванати. По-трудното е да се докаже престъплението. Именно затова цялата работа е трябвало да стане през полицията. Иначе ти като ги хванеш- кво от тва. Ще им биеш по два шамара, те ще ти се изсмеят зад гърба и от злоба пак ще пуснат порното в нета. Ами мислете малко преди да пишете, бе Господа. Между другото аз четох някъде, че Ивелина Христова е направила профил на бандитите, как изглеждат, познала е дори на кои части по телата си имат татуировки, при това без въобще да ги е виждала. Ако е така- една голяма евалларка на мацката!

 3. maria an4eva Отговор

  01.04.2010 в 17:14

  Ще я питаме дали е вярно и ако е така- очаквайте скоро интервю с Ясновидка № 1 Ивелина Христова! от skandalno.net

 4. Валрия Отговор

  07.04.2010 в 20:48

  Поздравлявам авторите за демонстрираната позиция, радвам се, че се заявихте пред нас, вашите читатели по един открит и достоен начин!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *