Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Skandalno.net призовава: Да поканим Владимир Путин за 3-ти март в България! Прочети и Сподели ако си съгласен!

Уважаеми сънародници, ние от Skandalno.net се присъединяваме към инициативата „Да поканим Владимир Путин. за 3-ти март в България“ и призоваваме всеки български гражданин, който милее за отечеството и родината си да ни подкрепи. 

Ние от Skandalno.net, заедно със стотици други информационни сайтове и Фейсбук групи, призоваваме народът на България и неговия официален представител – президентът Румен Радев, да отправят покана към Владимир Путин да посети България, като първа стъпка към трайно възстановяване на приятелските, дружески и братски отношения между нашите две държави.

Скъпи братя българи, неслучайно избрахме именно денят 14 февруари, за да отправим поканата към президента на Руската федерация.

На 14 февруари ние отдаваме почит към великото дело на нашите славянски първоучители Св. Св. Константин-Кирил Философ и Методий.

А това е велик ден както за България, така и за Русия. Той ни свързва, защото Българският и Руският народ са носители на обща вековна духовна традиция. Защото българи и руснаци бяха избрани от историята да донесат и разпространят сред много други народи СЛОВОТО БОЖИЕ СЛАВЯНСКО. Защото България създаде славянската писменост, а Русия я запази за вековете.

Защо решихме да отправим покана към Владимир Путин?

Най-напред защото дружбата ни с Русия не може да бъде унищожена от никой. Поради простата причина, че тя се основава на три неща, които датират от най-дълбока древност и са здраво закодирани в генетичния код на българите и руснаците.

Това са нашето общо „Аз Буки“ –  кирилската писменост, създадена от светите братя Кирил и Методий, нашата православна религия и принадлежността ни към великия славянски род.

Всичко това няма как да изчезне въпреки огромното желание на западните и нашенските платени русофоби. Впрочем русофобите у нас са толкова малко, че само милионите долари от Вашингтон и Брюксел ги крепят.

Но и това няма да е вечно. Вярно е, че българите са наивни по природа и неблагоразумно доверчиви. Но също така е вярно, че излъже ли веднъж някой доверието им- стават страшни. Скоро България ще се съюзи с Русия, защото това искат 85% от българите.

И защото това отговаря на нашите национални интереси. Ние ще победим, понеже народът все повече осъзнава своята сила и силата на своите руски братя.

Но не е само това: Нашата дружба с Русия е минала през огън и кръв, изпитана е през вековете и е твърда като гранитен постамент. Руско-турската освободителна война не само създаде новата българска държавност. Това бе война на РУСКИЯ НАРОД срещу Османската империя. Или както пише в своя „Дневник“ гениалният руски писател Фьодор Михайлович Достоевски: „ Цялата руска земя се надигна, за да помогне на своята посестрима България.“

Тази война, мили братя, още веднъж доказа, че братството, дружбата и обичта между нашите два народа са вечни, защото са в сърцата и душите на обикновените българи и руси.

За втори път великата съветска армия ни освободи от хитлерофашизма през 1944 г. И създаде МОЩНА И ПРОСПЕРИРАЩА СОЦИАЛИСТИЧЕСКА България.

Днес нашата СВЕЩЕНА РОДИНА отново е в лапите на западната демонокрация. Отново цялата ни икономика, образование, култура, здравеопазване, отбранителна мощ – всичко е безмилостно унищожено от чуждите и наши „демократизатори“.

Нещо повече:  Унищожена и разпръсната по всички части на света е голяма част от българския народ. Запада и неговата рационалистична идеология не желаят да има БЪЛГАРСКА ДЪРЖАВА. Не искат да има БЪЛГАРСКИ НАРОД. Затова и щом след 90-та година им паднахме в ръчичките, ни превърнаха в колония от роби.

И запомнете: Единствената държава на света, която иска да има силна и икономически развита България на Балканите, това е нашата посестрима Русия. Великата руска страна е единственият ни исторически съюзник в борбата за оцеляване и запазване на нашата родина.

Ето защо ние от  Skandalno.net винаги сме повтаряли и ще повтаряме:  БЕЗ РУСИЯ – НЯМА БЪЛГАРИЯ!

Затова призоваваме НАРОДЪТ БЪЛГАРСКИ да покани руския президент Владимир Путин в България. Като приятел при приятели! Като БРАТ ПРИ БРАТА!

И защото Владимир Владимирович обича България. Неслучайно той на няколко пъти е казвал: „Русия има нужда от БРАТСКА БЪЛГАРИЯ! И България има нужда от БРАТСКА РУСИЯ!“ Ако се присъединявате към инициативата „Да поканим Владимир Путин за 3-ти март в България“, моля споделете статията във Фейсбук!“. Skandalno.net

Автор: Иво Македонски, Skandalno.net

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

8 кометара за Skandalno.net призовава: Да поканим Владимир Путин за 3-ти март в България! Прочети и Сподели ако си съгласен!

 1. Ловчев Отговор

  14.02.2017 в 18:40

  Съгласен!

 2. Екатерина Димитрова Отговор

  14.02.2017 в 23:58

  Подкрепям, чудестната инициативата!

 3. Georgi Matov Отговор

  15.02.2017 в 9:15

  Съгласен

 4. Спас Димитров Отговор

  15.02.2017 в 14:56

  Съгласен

 5. rosen Отговор

  15.02.2017 в 16:16

  Разбирасе , че подкрепям с 2 ръце , подписах и петицията!!!

 6. Валерия Отговор

  15.02.2017 в 19:28

  Не! Нямаме нищо общо с Русия!

 7. Путкин Отговор

  15.02.2017 в 23:05

  Македонски, ако те барна някъде ще ти скъсам главата, нищо че съм демократ.

 8. Анонимен 1 Отговор

  16.02.2017 в 6:40

  Не разбирам защо има идиоти, които продължават да настояват „демократична“ България да тъне в глад и мизерия.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *