Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Скандално – комунистите подслушвали баба Ванга

Книга за Ванга

Николай Стоянов и книгата му

Николай Стоянов разкри в сензационно интервю, че къщата на всеизвестната баба Ванга е била подслушвана постоянно.

Вангелия Пандева Гущерова (баба Ванга), разбира се е знаела за накичените микрофончета и за това е говорила по своя странен и загадъчен начин. Николай е племенник на Ванга и има издадена книга за нея – „Случаят Ванга”. На всички е известно, че по времето на комунизма, никой не е можел да си позволи да говори сводобно, а какво остава за предсказания и прорукувания. Именно за това, тогавашната Държавна сигурност е следяла абсолютно всичко, което е ставало при баба Ванга.

Николай разказва, че е виждал леля си в необичайни моменти. Веднъж, когато влезнал в стаята и видял как лицето и светело в бяло и озарявало всичко наоколо. Той няма обяснение за нейните свръхсили, но споделя, че старата жена е носела в себе си мъките на всички хора. Тя е виждала всичките проблеми и недостатъци в хората и в последните си години е била напълно изтощена и без сили от срещите с толкова много видения. Въпреки не леката задача на ясновидец, Ванга е трябвало да се съобразява със законите, църквата  и моралните ценности на времето.

Ванга

Баба Ванга

Николай Стоянов казва, че има много тайни, които не са известни на аудиторията, но скоро може да бъдат събрани в някоя нова книга.

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *