Скандално: ГЕРБ и ДПС се обединяват за изборите -видео

2

dpsГЕРБ се сближава с ДПС за местните и президентските избори на есен. Цветан Цветанов, който отново оглавява предизборния щаб на управляващите, обяви, че няма да забранят на местните си структури да се съюзяват с други партии, в това число и ДПС. С това изказване на МВР шефа, ГЕРБ потъпкаха обещанието си, което ги доведе на власт – да не се съюзяват с Ахмед Доган.

Все пак, не е голяма изненада, че партиите ГЕРБ и ДПС най- после разкриха истинските си чувства една към друга. За договорките между двете партии се говори още от 2009 г. Заканите на Бойко да се разправи с Доган заглъхнаха под фанфарите, с които изданията на депутата от ДПС Делян Пеевски, приветстваха новата власт.

ГЕРБ  се продадоха на Доган
ГЕРБ се продадоха на Доган

ГЕРБ протегнаха ръка към абсолютно всички партии за изборите на есен, дори към ДПС и БСП. Тази рязка смяна на курса на управляващите може да се обясни само със страха им да не се сблъскат с недоволството на народа. ГЕРБ са наясно, че реалната подкрепа към тях в момента, удря дъното. Въпреки това, са готови на всичко да спечелят местните и президентските избори, за да успеят да избутат мандата си.

Публична тайна е, че президент се става с гласовете на ДПС. ГЕРБ няма и да

Цветанов съсредоточава компроматите в свои ръце
Цветанов съсредоточава компроматите в свои ръце

се опитат да нарушат „златното правило”, защото се притесняват, с основание, че няма да вземат така жадувания от тях пост. Изобщо, изборите на есен, най- после ще свалят маските на управляващите – те ще заложат всичко в тази битка. Най- страшното обаче е, че ще подменят вота на хората, които ги избраха преди година и половина с надеждата, че Ахмед Доган повече няма да се добере до властта.

Интересно е и съчетанието на длъжности, с които се натоварва Цветан Цветанов. Освен вътрешен министър, той ще води и изборната битка на ГЕРБ. На журналистическо питане, дали това не е конфликт на интереси, Цветанов заяви, че ще си вземе годишния отпуск по време на изборите. За никого не е тайна, че рекордната употреба на СРС- та, е свързана с изборите.

Бойко се заканва на Ахмед Доган. ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

2 КОМЕНТАРИ

  1. Курвенските номера са в инструментариума на всяка партия,вкл. и ГЕРБ. Отначало те плюеха по ДПС и им се заканваха, но палачинката се обърна. На Боко и Цоко им е ясно,че потъват и искат ДПС да ги подкрепи в предстящите избори! Я си помислете,да има разследван някой от ДПС? Няма.всичко което правят ГЕРБ е да вдигат само пушилка.Освен да са му съборили барбекюто,нищо друго не му направиха,даже за милиона който гушна,излезе че е чист като сълза.Отврат!!!! Итова са хора които,ще борят престъпноста-шменти-капели!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *