Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Скандалният шеф на ВАС Веселин Пенгезов иззема делото за „Труд“ и “ 24 часа“

Пенгезов иззе делото за вестниците "Труд" и "24 часа"

Сензационно завърналият се шеф на  Софийския апелативен съд Веселин Пенгезов се е докопал до делото за покупката на „Труд“ и „24 часа“ и си го е заделил, издават от съдебните среди. Пенгезов пак ще има последна дума в дело, в което би следвало да има обективност и справедливост, алармират запознати. Припомняме ви, че именно Веселин Пенгезов изигра ключова роля, за да пуснат Алексей Петров –  Трактора на свобода, а сега Пенгезов е решил да се заеме с казуса за вестниците и да удари едно рамо на хората на ексагента на ДАНС. От съдебната палата считат, че Пенгеза ще се заме лично с делата между собствениците, за да гарантира сигурност на ортака си Любомир Павлов  –  Пъпката и го спаси от абсолютен финансов крах.

Веселин Пенгезов

Очаква се делото бързо да намери своето „справедливо решение“ в полза на комбината Павлов –  Донев, напук на многобройните доказателства, че двамата са завзели медийната група без никакво основание или право да извършат подобен род действия.

Само че дори българският съд да замаже положението и оневини тандема, съдружникът им  Христо Гроздев си е опекъл работата и ги е дал на 2 – 3 международни арбитража, за да няма празно. В крайна сметка ВСС трябва най – накрая да се вземе в ръце и да разкара Веселин Пенгезов, но този път за постоянно, или ако на него му е трудно всички магистрати дружно  да изискат и настояват за оставката на скандалния шеф, преди отново да станем свидетели на поредното безобразие в българския съд.

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

2 кометара за Скандалният шеф на ВАС Веселин Пенгезов иззема делото за „Труд“ и “ 24 часа“

  1. martin Отговор

    05.03.2012 в 11:53

    За такива злоупотребяващи с народни пари, наказанието е само едно – Смърт , смърт и пак смърт, както гласи и уставът ни. За тези, които петнят името на отечеството ни наказанието е Смърт, смърт и пак смърт. За тези, които се възползват от непросветеността на народа ни и го грабят, уж били по-умни и учени, а всъщност лукави и хитри наказанието е Смърт, смърт и пак смърт. За тези, които насаждат омраза между хората живеещи в нашето мило Отечество, било на етническа или верска основа, с цел докато се избивате по-между си, те да трупат богатства, наказанието е Смърт, смърт и пак смърт. За тези, които обещават много, само и само да ги изберете да ви управляват, а после се отметнат от думите си, като кажат, че времената били трудни и те видите ли не предполагали че такова е положението, наказанието е конфискуване на имуществото и изгнание извън пределите на Отечеството ни. За тези, които под булото на родолюбието градят закони, а самите те не ги спазват или пък ги използват с цел своето облагодетелстване, наказанието е Смърт, смърт и пак смърт. Това е което исках да ви кажа, надявайки се, че ще доведете борбата до край. Бъдете силни братя и не щадете силите ,нито кръвта си, защото Отечеството ни няма да припише заслугите ви други му, нито пък ще позволи да потънат в забвение. И не забравяйте – Времето е в нас и ние сме във времето, то нас обръща и ние него обръщаме.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *