Скандалният Ник Щайн ще отразява изборите у нас за немска телевизия

2

nik1Скандалният тв и радио водещ Ник Щайн идва в България като наблюдател на телевизия RTL за изборите през есента . Германецът, съден у нас за измами, заяви, че ще снима филм за страната ни .

През оставащите месеци до местните и президентски избори през октомври, Ник Щайн ще отседне в къщата на Сашка Васева в Ресилово. Немският журналист, заради когото спряха телевизия „Ден”, беше подсъдим по няколко дела за финансови измами у нас. През 2008 г. Щайн се принуди да избяга от България заради проблемите с властта, а и заради стотиците измамени от него.

С цялото си нахалство, германецът се завърна отново у нас през 2010. С идея за нова далавера, този път Щайн реши да лъже немски рекламодатели чрез радио фантом „Никита

Щайн едва отърва кожата от бг.правосъдието
Щайн едва отърва кожата от бг.правосъдието

 1”. Скандалният водещ обявил радио станцията за единствената медия в България изцяло на немски . Чрез сайта на „Никита 1”, Щайн събирал дарения от богати свои сънародници.

След като далаверата му с немското радио пропадна, водещият се прибрал обратно в родината си. Започнал работа в RTL, където води политическо предаване с добре известното у нас име “От телефон до микрофон”. Именно така се наричаше скандалното му шоу в „Ден” ,чрез което измами десетки рекламодатели и предаде на Волен Сидеров първите уроци по нетолерантност към етносите. Именно заради обвинения в насаждане на етническа омраза, СЕМ отне лиценза на „Ден”.

Освен за лидерът на Атака, Ник Щайн се превърна в гуро и за убития Боби Цанков. Разстреляният през 2010 радио водещ не криеше приживе, че изучил тънкостите в измамите чрез игри именно от германския си колега.

Ник Щайн в СКАТ. ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *