Скандалният Андрей Иванов облажи с къща на Малдивите

3

Бившият шеф на общинския съвет в София си е купил луксозен имот на Малдивите. Андрей Иванов, който остана като общински съветник от ГЕРБ на „Московска“ 33, започнал редовно да посещава топ – тузарската дестинация. Затова плъзнал слухът, че общинарят милионер е броил солидна сума за къща на Малдивите.

Клюката за луксозната придобивка на Андрей Иванов се превърна в топ – тема  сред общинските съветници. Малдивите са сред любимите места за почивка на родните богаташи, но едва ли много могат да се похвалят, че притежават имот там.

Андрей Иванов стана известен с близо 60 – те си имота. Той заяви, че ги  купил със спестяванията от трудовия стаж на своите родители, неговия собствен и на жена му, който се равнавял на 120 години. Синът на общинския съветник наскоро също се замеси в чутовен скандал. Наследникът на Андрей Иванов получил кредит от 6 млн. лева от Общинска банка като заложил 13 дка ниви край Нова Загора. Чрез серия от врътки, докато

Малдивите са любима дестинация на родните богаташи

беше шеф на Общинския съвет, успява да осуети смяната в ръководството на банката и да запази своите хора, които да отпуснат заема на сина му.

Пикантни  слухове в Общината свързват в любовен романс Иванов с депутатката Стефани Михайлова. Говори се, че при последното си пътуване до Малдивите именно тя го придружила. Докато беше шеф на СОС, Андрей Иванов покровителстваше бизнеса на семейството й, което притежава най – голямата фирма за маршрутки в столицата.

Основната причина, поради която Иванов беше свален от председателския пост на СОС, обаче беше използването на служебното му положение, за да забави смяната на ръководството на Общинска банка.

Скандалът за кредита на сина на Андрей Иванов. ВИЖ ВИДЕОТО:
 

 

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

3 КОМЕНТАРИ

  1. Dano deputatite da glasuvat asakona sa imustestvoto,da se vidi togava ka e spestil tolkova pari,sa da si kupi tolkova mnogo imoti

  2. Този е срам за герб Бойко що го крие и го пази значи си делят парите само това може да е причината да даржът тоя голям боклук който рекетира толкова много народ от името на цветанов боклуци и двамата да горят в ада

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *