Скандали и интригантски номера преди първите номинации в „Биг Брадър“ – с видео

0
bbf12
Биг брадър фемили

skandalno.net Преди първите номинации за изгонване от  къщата на „Биг Брадър” , сред участниците интригантството се вихри с пълна сила. Семействата се опитват да „подлеят вода” на конкурентите си. Италиано-българската двойка излeзе   по собствено желание. Скоро компания навън ще им правят и други. Ето някои от семействата с най-големи възможности да са сред първите номинирани:

Сем. Милеви. Приморският гларус и надутата му съпруга Боряна от София по всяка вероятност ще бъдат посочени тази вечер от повечето съквартиранти. Боян с агресивното си поведение още от началото е недолюбван от мнозинството. Честите му налитания на бой, постоянното заяждане и раздразнение са сред причините съквартирантите му да го мразят. Половинката му Боряна е изключително превзета, което дразни всички участници.

Сем. Цветанови. Ботевградчаните си навлякоха неприязънта на останалите най-вече заради bbf13съпругът Цветелин. Арогантността, нахалството и постоянно сипещата се от него простотия за кратко време отблъсна повечето участници. Жена му Ванеса също не е приятна за околните. Особено като се разкриха сексуалните й подвизи. Голямата бройка интимни партньори- около 30, веднага настроиха доста хора срещу нея.

Сем. Каменарови. Възрастната двойка от Пловдив се самоотлъчи от останалите участници. Интелигентното семейство не търпи ширещата се простотия в къщата. Двамата все си шушукат и се присмиват на по-младите. Отнесоха критики и покрай назначаването им за домоуправители.

Сем. Качанови. Велинградското семейство също не се нрави на повечето участници. Мъжът се превърна в обект на подигравки, заради робското му послушание и липсата на характер. Съпругата му Елеонора пък е в още по-незавидна позиция. Много от жените й завиждат за външния вид, а пък мъжете я нарочиха за к.рва, заради присъствието на ухажора й от Дания в къщата. Липсата на домакински умения и скатаването от работа не се нравят и на двата пола. skandalno.net

Скандалите започнаха още на петия ден. ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *