Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Скандален съдия измъкна Алексей от ареста – с видео

alexeyПускането на Алексей Петров под домашен арест изненада мнозина, но не и запознатите с неговите контакти и влияние в магистратските среди. След като на няколко инстанции Трактора не постигна искането си за смяна на мярката за неотклонение, най- после Софийския  апелативен съд го одобри. Достатъчно е да се каже, че председателят на САС, ген. Веселин Пенгезов, беше уличен още през март в нерегламентирани контакти с лица, свързани с мафията.

Потвърждението на шокиращата истина излиза най- напред от арестувани при акция „Октопод”. Подслушващо устройство, поставено в килията им, документира разговор между Николай Велев и Пламен Стоянов- Дамбовеца. Двамата си говорят, че съдия Пенгезов ще оправи работите, тъй като е

Пенгезов беше уличен във връзки с мафията, но все още е шеф на ВАС

Пенгезов беше уличен във връзки с мафията, но все още е шеф на ВАС

длъжник на Алексей Петров. Магистратът беше избран по скандален начин за шеф на САС през 2009, по времето когато Трактора властва в ДАНС.  Апелативният съд е структурата, която разглежда делата, свързани с престъпления в родното ФБР.

След като избухна новината за съдия, работещ за мафията, самият Пенгезов побърза да свика пресконференция, въпреки че никой гласно не изрече името му. Генералът в тога обясни пред медиите, че съпругата му Магдалена била назначена в ДАНС от Петко Сертов. Но това с нищо не го задължавало. Както е известно, Петко Сертов изпълняваше чинно- почтено заповедите на съветника си Алексей Петров. Така че Трактора има голямата заслуга за назначаването на г-жа Пенгезова.

Имението на 25-годишната дъщеря на Веселин Пенгезов

Имението на 25-годишната дъщеря на Веселин Пенгезов

Дъщерята на Веселин Пенгезов – Анна, също стана медийна звезда. Оказа се, че младата дама е получила терен на първа линия на морето в Приморско, като се извъдила „социално слаба”. Дори след огромния скандал, Анна Пенгезова отказа да върне апетитния имот. Наскоро името на дъщерята на Веселин Пенгезов изплува след проверките на НАП. Хеликоптерите на данъчните заснеха копие на Белия дом край Панчарево. Собствеността, по документи, се води на фирма „Средец”, а шеф на управителния й съвет е Анна Пенгезова. Дъщерята на Веселин Пенгезов е едва 25- годишна, но вече си съперничи с най- известните родни олигарси.

Преди Алексей Петров, САС освободи всичките му авери, арестувани в акция „Октопод“. По- голямата част от задържаните при операция „Наглите“ също бяха освободени от Апелативния съд на Пенгезов. А Антон Петров- Хамстера- цели два пъти безпроблемно излезе от ареста.

Решението на съда предизвика гнева на Цветан Цветанов. ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *