Скандал! Виж как шефът на МВР – София играе канадска борба с арестант ! – видео

5

Видео как висшият полицейски шеф Николай Николов играе на канадска борба с арестант взриви интернет. Клипът е сниман преди две години, когато настоящият началник на ОД – МВР – София все още оглавява отдел „Криминална полиция“ в Първо РПУ в София. Николов настоява арестантът  да играе с него, а след като го побеждава го залива с псувни и го праща за „обработка“. В кадър се появява и друг служител от РПУ – то, който носи жилетка с надпис „Полиция“, за да даде сигнал за начало на силовата надпревара.

Шокиращият клип е изпратен до сайта afera.bg. Въпреки че не е с много добро качество, лицата на главните герои се виждат. Николай Николов крещи и псува през цялото време. Полицейският шеф принуждава арестанта да се състезават на канадска борба. Превъзбуденият Николов иска да играят с лява ръка. След като се застават в стартова позиция, шефът настоява арестанта да даде начало на двубоя. Момчето смънква, че не може. Тогава се появява третия участник –

Николов е протеже на Цветан Цветанов

служител с жилетка с надпис „Полиция“, който докосва вкопчените ръце като знак за начало на играта.

След като Николов побеждава арестанта, го псува на майка и го праща „горе за обработка“. „Ще те потренирам аз горе“, продължава да крещи полицейският шеф и става от бюрото си да придружи арестанта.

Николай Николов е завършил ВИФ, със специалност щанги. Там висшето си образование е получил и вътрешния министър Цветан Цветанов, който през 2010 го издига до шеф на столичната полиция.

Николов попада в Първо РПУ през 2000 г. , след като е уволнен от предишната си длъжност в системата на МВР заради съмнения за далавери.

ВИЖ СКАНДАЛНОТО ВИДЕО С НИКОЛАЙ НИКОЛОВ:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

5 КОМЕНТАРИ

 1. Нека престъпния свят знае, че има такива достойни полицаи който ги кара да се страхува от него. Такива полицай са на свършване. Шапки долу за Кольо Щангата.

 2. Дяволът си няма работа, или има, но го прави по най-подходящият и навременен начин!
  Вън от МВР!
  Министре, огледайте си персонажине!
  Те ви ЗЛЕПОСТАВЯТ!

 3. С какво се злепоставя министъра на МВР бе тъпак, сори ли си какъв си? Министъра трябва да се гордее, че има такива служители.

 4. Haha policai selqnin ,sram,sram,sram … daite mu na toazi „policai“ zlatniq skunks. Ako tova e podhod, leleeeeee, uuuuu. DObre de , ami predstavete si che tozi uj prestypnik e nevinen a? Aide ne gi zashtitavaite policaite molq vi, BOKOVCI TAKIVA.

 5. Точно така трябва да се държат полицията, за да има респект. Лошото идва от съдиите, които са слугини.Гледайте сериала“ Опасни улици“ и ще се види как още трябва да се държи полицията.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *