Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Скандал! Ватиканът гони сина на Кирил Маричков заради фалшива диплома

Ватиканът  отказва да приеме сина на рок легендата Кирил Маричков за посланик. Вече два месеца Кирил Маричков – младши не получава акредитация от Светия престол. Причината да бъде отхвърлен е дълбокото съмнение в образователния му ценз.

Ако до месец не получи необходимите документи от Ватикана, за да бъде приет за посланик, се приема, че кандидатурата му е отхвърлена. А засега няма изгледи това да се случи, въпреки че дядо му заемаше същия пост през 90- те години. Външният министър Николай Младенов с половин уста призна, че има проблем с встъпването в длъжност на Кирил Маричков – младши, макар че мълчи за конкретните причини.

Ватикана се съмнява в легитимността на дипломата на Маричков – младши

Във Ватиканът  са смутени от липсата на достатъчен трудов стаж у 38 – годишния наследник на известната фамилия, както и от компетентността му да заема поста. Има съмнения и относно документите за висше образование, които представил Кирил Маричков – младши, издават добре осведомени източници от Рим.

Въпреки че синът на рок музиканта твърди, че е завършил право в Италия, от Светия престол имат съмнения в представените документи за висше образование на кандидат – дипломата. От Външно министерство явно са разчитали на добрата репутация, с която се ползваше дядо му Кирил Маричков, който беше първият посланик във Ватикана след краха на комунизма у нас. Така неквалифицираният внук се оказа сред първите попълнения в обновения дипломатически корпус, след изгонването на старите кадри, свързани с ДС.

Кирил Маричков – младши се хвалеше, че работи в голяма и престижна адвокатска кантора, но изглежда от Светия престол имат сериозни възражения.

Синът на „щуреца“ е женен за италинка, от която има две деца, и от години живее на Апенините.

Кирил Маричков разказва за семейството си. ВИЖ ВИДЕОТО:
 

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

2 кометара за Скандал! Ватиканът гони сина на Кирил Маричков заради фалшива диплома

  1. бибита Отговор

    03.05.2012 в 14:03

    честно казано моя приятелка имаше вземане даване с дъртия Маречков, който беше човек на ДС. Като адвокат в международната кантора на адвокатите преди 1989 г. това беше безпорно условие. та от нея знач че малкия Маречков хич го нямало в учението.

  2. ШОП Отговор

    03.05.2012 в 14:35

    нас мое да залъжеш ама Ватикана никога, все сте си такива осрани от Бай Тошово време

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *