Скандал в „Къртицата“! Калканджиева и Любо се хванаха за гушите!

1

Калканджиева ядосана, че я карат да готви

Калканджиева в Къртицата
Калканджиева в Къртицата

Скандалите в новото тв риалити „Къртицата” вече започнаха. След като пияният Денис Родман даде тон за песен, директорката на „Визаж” Евгения Калканджиева и Любомир Жечев се хванаха за гушите, заради неговото непредпазливо и безотговорно изказване, че всички богати българи са спечелили парите си по нечестен начин.

„Ние, аз, сме се борили за това цял живот! А ти къде беше по това време, бе, дрисльо! За какъв се имаш, за какво се мислиш! Сготвих ли ти ядене, осигурихме ли ти с другите звезди комфорт още при влизането ти тук!?” – избухна Калканджиева и уточни, че няма да търпи никой, който изразява противоречие със собственото ѝ мнение.

Денис Родман сложи Николета където и е мясото
Денис Родман сложи Николета където и е мясото

Азис направи напълно безуспешен опит да успокои разярената Калканджиева, но така и не стигна до никъде. Вместо да миряса, бившата най – красива българка продължи с атаката срещу втрещения Любо и обяви, че с изказванията си обижда не само нея, но и цяла България.

Доколко основателни са съмненията на Любомир Жечев за произхода на богатствата и кариерното развитие на бившата миска всеки трябва да прецени сам за себе си. Но фактите сочат, че през годините тя е търпяла доста по – солени изказвания по собствен адрес.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=Cdymh_hx_g4

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

1 коментар

 1. Здравейте,
  Ще ви предоставя информация, как и по какъв начин можете да печелите допълнителни доходи от интернет без никаква финансова инвестиция. Става въпрос за рекламни, PTC сайтове, които плащат на хора за да гледат реклами в тях, а те съответно да правят печалби от тези, които рекламират. Седейки вкъщи Вие може да печелите пари. Това е един вид надомна работа защото ви позволява да работите от вкъщи пред компютъра и сами да определяте кога и по колко време да отделяте. Разликата обаче е, че парите не са толкова лесни и ще трябва да се потрудите малко преди да успеете да правите един приличен доход. Лично аз в момента тегля всеки месец суми от около 150$ до 200$, но за това се потрудих няколко месеца. 200$ x 1.48( курс на долара спрямо лева) = 296 лева – това е една минимална работна заплата в България.

  Или ще ви го обясня по-разбераемо по следния начин:
  Дадена компания рекламира в такъв PTC сайт и дава по 2 цента на сайта когато някой човек разгледа рекламата. Следователно PTC сайта дава на хората, които са се регистрирали в него и разглеждат реклами по 1 цент. От което рекламодатеря, ПТЦ сайта и Вие сте в изгодна позиция.

  Хубавото при тези сайтове е, че Ви позволяват да каните приятели да се регистрират чрез Ваш индивидуален линк и по този начин Вие да печелите от разгледаните от тях реклами, без те да губят нищо.Ако те не се регистрират чрез ваш линк ще бъдат отдадени под наем на някой си от друга държава, което хич не е приятно за тях самите.Другото хубаво нещо е, че не ви се налага да правите каквато и да е инвестиция, а просто да се регистрирате в PTC сайтове и да разглеждате реклами.
  Преди всичко искам да Ви предупредя, че трябва да сте наистина сериозни и търпеливи за да започнете да печелите добри пари.
  Работила съм с доста сайтове и съм отсяла най-добрите!
  Копирайте линка в браузера. http://www.clixsense.com/?4852529

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *