Скандал в Х фактор: Любо и Заки си правят мръсно!

1

Теди костюмче кабаретна певицаЛюбо Киров или по-известен като Любо от „Те“, беше драматично критичен към повечето участнци в шестия лайф на Х фактор. В най-лесната задача – всеки да изпее песен по свое желание, почти всички се издъниха, пяха фалшиво и даже си забравяха текста.  Или задачата им се видя много лесна и се надцениха, или просто се измориха.

Любо обвини директно Заки за облеклото на Теди и Анна Мария. 15-годишната Анна се появи като 30 годишна, обиграна от живота дама, с къса рокличка и тежък грим. И сложна прическа, в която се виждаха няколко панделки. Къде е това невиннно 15-годишно момиче, което влезе в този формат? – разгневи се Любо. Защо отсега ги учите да се обличат като певици с втора професия, заяде се той.

При появата на Теодора, която беше пък по танцувално костюмче, което не оставяше много на въорбажението, Любо пак избухна. Така ли се излиза на сцена?  Тук е Х фактор за пеене, не за голи прелести. Теди смутено започна да обяснява, че песента й е латино и танцува с балета салса, но нищо не можа да смекчи строгия ментор. Той каза, че е виждал далеч по-прилични танцувални костюми и появата по трико и изрязан гръб няма инкакво оправдание, освен ако момичетата са решили да правят впечатление на пубиката не само с гласовете си.

Заки правеше какви ли не словесни еквилибристики, за да защити своите полуголи момичета, но Любо категорично не бе съгласен. За жалост Саня подкрепи Заки, защото излагацията на неговите момичета пробива път на нейните момчета. Мария Илиева пък, която вече е без участници, не взе ничия страна и коментираше само пеенето.

Последен удар на Любо нанесе 16-годишната Нелина, която излезе със символична рокличка, безумна прическа и на всичкото отгоре пя фалшиво, но заяви, че е доволна от себе си.

Словестният двубой между Заки и Любо продължи цяло предаване. ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

1 коментар

  1. Е, много сте зле… изобщо не са използвани тези думи… пълни глупости!!!! Наистина прехвърчаха искри, но това, което пишете вие, са нищо повече от абсолютно неверни глупости…;) Замислете се малко ;))))

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *