Луд скандал в Х фактор след падане на завесата

0

Наско финС небивал скандал задкулисно завърши  финалът на музикалното шоу „Х фактор„, издадоха хора от предаването и гости, дошли да поздравят менторите и любимците си.  От усмихнатата на сцената Саня нямо и следа. Тя буквално хвърляла къчове и крещала на другите ментори, като в обстрела й попаднали и водещите Алекс Раева и Мария Игнатова. 

Целият проблем бил, че нейният любимец Наско остана на второ място. Всичко било нагласено предварително, тя обещала да го прави „бой идол“ , но за целта трябвало да завърши пръв. Концертът на финалистите бе структуиран така, че наистина Наско да е пръв и да обере повече гласове. Той го откри и пя пръв, така че до времето до края на гласуването да има повече минути от Ана Мария и Жана, които излязоха след него.

На инфарктните елиминации също застана на сцената пръв, а Жана излезе втора. Отново имаше време повече да се гласува за Наско, отколкото за певицата. Линиите пък бяха закрити веднага след нейното изпълнение и по влеме на дългия танц на Метин Енимехмедов си останаха затворени. Кой гласувал – гласувал. Което пък е нехарактерно за телевизия, която лапа СМС-и като топъл хляб.  Оказало се, че още при първия вот се засекли няколко сим-карти, които буквално изстрелвали по десет гласа на на половин минута за Наско. Те бълвали смс-и с огромна скорост, но номарета били едни и същи.

Тъй като Х фактор е световно утвърден формат и би могло държащите правата да поискат ревизия на гласуването, продуцентите махнали и не отчели гласовете от предплатените карти. Така Жана заслужено стана първа. Наско пък нахакано успокои феновете да не се притесняват, че е втори. Саня обаче побесняла и тръгнала да иска обяснения.Тя се скарала жесток с Мария и Заки, че тайно работели в полза на Жана и демонстративно не отишла на купона  купона след финала.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/frjgywQVYn0

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *