Скандал! СРС разкрива как Бойко ходатайства на Миро Найденов пред прокурор Кокинов

3

Цветанов разпитНяколко редакции са получили днес скандален запис на разговор между Бойко Борисов, Мирослав Найденов и прокурор Николай Кокинов.

Тримата си говорят за делото срещу Найденов. Разговорът е записан след като правителството даде оставка, но полицаите, които са използвали СРС-то твърдят, че са го направили по заповед на Цветан Цветанов.

Записът, който е пуснат от електронната поща на директора на НСС Бойко Найденов е придружен и с писмен документ за пълния текст на разговора. Най-вероятно пощата на Найденов е пробита и е използвана от човек от службите. Той пише, че ако българите смятат, че не са подслушвани след падането на Цветанов, дълбоко се лъжат. Изпращачът, който е анонимен, твърди, че продължава да подслушва, защото работи това, на него му нареждат началниците, а на тях Цветанов.Бойко3

В прихванатия троен разговор Борисов пита Кокинов дали има надежда да даде прекратено делото срещу Мирослав Найденов, какви са доказателствата, кои са свидетелите. Кокинов пък твърди, че няма никакви доказателства, освен доноса на Калинка, но шефът му /Цацаров/ ще продължи да рови и ще намери. И казва, че не можел да го разбере, веднъж бил любезен, а друг път твърд. Менял се непрекъснато. Виж там, оправи човека, той е от нашите, слязох от самолета и ми казаха за делото, нарежда Борисов.

Могат да го прекратят – отговаря Кокинов. Тогава защо не го правят, пита Найденов и обяснява, че някакъв свидетел вече си е променил показанията. Нали такава ни беше уговорката, да го прекратите? Борисов казва, че човекът си е променил наистина показанията след техен разговор. Кокинов започва да увърта и казва на Борисов – нищо не мога да направя в момента – ти си го избра /пак визира Цацаров/.

Найденов се интересува как може да се оправи и второто дело – за неговите пиарки и парите, които „усвоиха“ да правят сайт за евросубсидиите. В отговор на което Кокинов обяснява – братко, дишат ти във врата, не питай мен кой. Можеш да познаеш от три пъти. През цялото време тримата разговарящи псуват, използват нецензурни думи и плюят по прокурори и журналисти. Скандалната флашка вече обиколи повечето редакции. Бойко Борисов лаконично коментира, че автентичността й не е доказана, но в записа ясно се чува неговият глас, както и на другите двама „събеседници“.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/83CkxEytk_E

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

3 КОМЕНТАРИ

  1. В парламента ни има един болен от огромен наполеонов комплекс заедно с безкраен нарсизам.Няма да се успокои докато не се докопа до властта и то на наи високият етаж.Способен е на всичко.Дори да срине страната ни.Видно е от деиствиата му в парламента.На изборите, ако не доведем ГЕРБ до незнацителна, маргинална група в парламентато тои няма да е стабилен след като там има олигофрени без друга мисьл освен власт и господство /а това са пари,много пари/.Нали?
    Ако не го направим то ЦЦ,ЦЧ ББ. и другите герои от близкото минало преди 17-18 години отново са на сцената / Бил сам ги,бия ги и пак ше ги бия АЗ,АЗ,АЗ,АЗ/ Да си го спомнате,а/?

  2. В парламента ни има един болен от огромен наполеонов комплекс заедно с безкраен нарсизам.Няма да се успокои докато не се докопа до властта и то на наи високият етаж.Способен е на всичко.Дори да срине страната ни.Видно е от деиствиата му в парламента.На изборите, ако не доведем ГЕРБ до незнацителна, маргинална група в парламентато тои няма да е стабилен след като там има олигофрени без друга мисьл освен власт и господство /а това са пари,много пари/.Нали?
    Ако не го направим то ЦЦ,ЦЧ ББ. и другите герои от близкото минало преди 17-18 години отново са на сцената / Бил сам ги,бия ги и пак ше ги бия АЗ,АЗ,АЗ,АЗ/ Да си го спомнате,а/?

  3. В парламента ни има един болен от огромен наполеонов комплекс заедно с безкраен нарсизам.Няма да се успокои докато не се докопа до властта и то на наи високият етаж.Способен е на всичко.Дори да срине страната ни.Видно е от деиствиата му в парламента.На изборите, ако не доведем ГЕРБ до незнацителна, маргинална група в парламентато тои няма да е стабилен след като там има олигофрени без друга мисьл освен власт и господство /а това са пари,много пари/.Нали?
    Ако не го направим то ЦЦ,ЦЧ ББ. и другите герои от близкото минало преди 17-18 години отново са на сцената / Бил сам ги,бия ги и пак ше ги бия АЗ,АЗ,АЗ,АЗ/ Да си го спомнате,а/?

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *