Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Скандал с Азис: Плашат го с 8 години затвор!

Азо опита да финтира закона

АзисАзис се забърка в страхотна данъчна измама и съществува реална опасност да влезе в затвора за 8 години. Изпълнителят на поп – фолк шансони „забрави” да декларира сериозна част от заработеното през изминалите години и се нареди сред най – големите длъжници на НАП.

Хора от агенцията разкриха, че задълженията му в момента се равняват на космическите 800 000 лева и това го изстрелва в списъка на големите борчлии. От тях 571 000 са главница, а останалите лихва заради просрочването. Страшният дълг е натрупан от непогасени плащания върху големите хонорари, които певецът получаваше от ТВ2, докато водеше своето предаване там.

Николета и АзисОказва се, че Азис е прибирал по 5 000 лева за всяка своя поява на малкия екран и точно тези пари е „забравил” да декларира. За този период Васил е прибрал има – няма 2 милиона лева от телевизията, която между другото отдавна фалира.

Азис заплашен от конфискация

Когато ножът опира до кокала, Азо решава да се спаси. Натрупаните задължения го заплашват с конфискация на имуществото, което той припряно започва да прехвърля на свои близки и роднини. За негово съжаление обаче, от закона измъкване няма, защото при задължения в такива големи размери като неговите се предвижда и закон при отказ за покриване.

В крайна сметка Азис има още няколко месеца, за да изплати въпросните 800 бона на НАП. Ако това не се случи, до Нова година ще последват страшни санкции.

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *