Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Скандал! Райна се скара с жената на Константин

Константин и Райна

Лют скандал избухнал между настоящата съпруга и бившата любовница на певеца Константин преди няколко дни. Ситуацията излязла от контрол заради неуместни изказвания на Райна, които предизвикали ответните действия от страна на законната Надя.

Тон за свадата дала Райна, която неволно или не заяви на интервю, че с Коце продължават да се виждат тайно извън служебните си задължения и дори искала интимни съвети от него. Това било потвърдено и от самия Константин, който словоохотливо разказал как дава акъл на бившата си изгора.

Когато прочела за странните отношения на съпруга си, Надя изпаднала в истерия и се разпищяла с всички сили. Първоначално вдигнала скандал на неверника и поискала обяснение за действията му. Тъй като играчът не могъл да се оправдае по логичен начин, жена му се разярила окончателно и иззела личния му мобилен телефон.

Константин и Надя

Там на първо място бил записан номерът на Райна, ама не се нейното име, а с псевдонима „моето малко котенце”. По – късно, чалга певецът обяснил на приятелите си, че злоумишлено е написал именно „котенце”, а не „пиле”, защото съпругата му много бързо щяла да се усети какво става.

Когато се докопала до телефона на Райна, Надя незабавно избягала навън, като залостила вратата с ключа си. След това се обадила на съперницата и поискала лична среща за изясняване на отношенията. Райна се поуплашила и отказала да се представи, но обещала, че повече няма да прави така.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=fOqR3b8rO14

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

2 кометара за Скандал! Райна се скара с жената на Константин

  1. go6o Отговор

    18.05.2012 в 12:14

    Чудите се вече каква по-голяма тъпня да измислите…

  2. kaka Отговор

    24.05.2012 в 14:43

    славчо гъзоминийк голям .гергов те покани не коцето

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *