Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Първа инвестиционна банка спечели приза – „Най- успешна банка в България“!

НА ТОВА МЯСТО ТРЯБВАШЕ ДА ПРОЧЕТЕТЕ ПЛЮВНИ И ИЗМИСЛИЦИ ПО АДРЕС НА ПЪРВА ИНВЕСТИЦИОННА БАНКА, КОИТО СЕ ОПИТАХА ДА НИ ПОРЪЧАТ И ЗАПЛАТЯТ ХОРА ОТ ГЕРБ. ЯВНО БАНКАТА ПО НЯКАКЪВ НАЧИН ЗАСЯГА ПЪКЛЕНИТЕ ИМ ФИНАНСОВИ ИНТЕРЕСИ И СЕ ОПИТВАТ ДА Я СРИНАТ ЧРЕЗ ПЛАТЕНА МЕДИЙНА КАМПАНИЯ. ВМЕСТО ОЧАКВАНИТЕ „КОМПРОМАТИ“ И „РАЗКРИТИЯ“ СРЕЩУ БАНКАТА, КОИТО ОТ ДВА ДНИ МОЖЕТЕ ДА ПРОЧЕТЕТЕ В ГОЛЯМА ЧАСТ ОТ БГ. САЙТОВЕТЕ В SKANDALNO.NET ЧЕТЕТЕ ТОВА! ВИЖ ПО-ДОЛУ:

първа инвестиционна банкаПЪРВА ИНВЕСТИЦИОННА БАНКА СПЕЧЕЛИ ПРИЗА „НАЙ-ДОБРА БГ. БАНКА“ В КОНКУРЕНЦИЯТА НА НАД 60 КРЕДИТНИ ИНСТИТУЦИИ У НАС! А ДО ВСИЧКИ, КОИТО ИСКАТ ДА НИ КУПЯТ: SKANDALNO.NET Е НЕЗАВИСИМ САЙТ И НЕ СЕ ПРОДАВА!

ОБЪРНЕТЕ ВНИМАНИЕ И НА КОМЕНТАРИТЕ ПОД СТАТИЯТА В ДВЕТЕ КОМЕНТАРНИ ФОРМИ (ОСОБЕНО ВЪВ ФОРМАТА ЗА КОМЕНТАРИ ПРЕЗ ФЕЙСБУК). ВИЖТЕ И ЗАПОМНЕТЕ СНИМКИТЕ НА КОМЕНТИРАЛИТЕ. ТОВА СА ПЛАТЕНИ КОМЕНТАТОРИ, КОИТО ГО ПРАВЯТ ЗА 10 СТОТИНКИ НА ПАРЧЕ! ЩЕ ГИ СРЕЩНЕТЕ В МНОГО САЙТОВЕ. И ЗНАЙТЕ, ЧЕ СРЕЩУ ЗАВЕТНИТЕ 10 СТОТИНКИ НА КОМЕНТАР, ТЕЗИ ЛИЦА СА ГОТОВИ ДА ОПЛЮЯТ И МАЙКА СИ! ТОВА Е ОТ НАС. ЧЕСТИТО НА ПЕЧЕЛИВШИТЕ!

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

72 кометара за Първа инвестиционна банка спечели приза – „Най- успешна банка в България“!

 1. Georgiev22 Отговор

  13.12.2013 в 18:39

  Знаете ли колко скрити лихвички и клаузи има в договорите на ПИБ? Ако имате кредит при тях, то огледайте ги хубаво и поискайте оригиналните от банката, за да сравните дали всичко е точно. Точно така бяха извъртели баща ми още една годинка да плаща лихви и главницата по кредита ни не падаше.

 2. Petyr Paunov Отговор

  13.12.2013 в 18:43

  Проблемът с доверието в банките е сериозен и е необяснимо защо БНБ не реагират по никакъв начин. Не трябва икономическо образование за да разбере човек че сред измамниците е човек от банката и то на висок пост, както и че са слаби мерките по сигурността. Само далавери около ПИБ които сериозно започват да смърдят. Не знам къде ще му излезе краят.

 3. Faust2 Отговор

  13.12.2013 в 18:49

  Крайно време беше да ги атакуват подобаващо, защото много хора си изпатиха от тази прословута банка. Наложиха запор на сметките на моя баща, без да имат изобщо такова право. Просто изпълниха нечия поръчка, така че не са независими, това ви го гарантирам.

 4. ioana87 Отговор

  13.12.2013 в 18:53

  Ако БНБ не реагират наистина, то ще се окаже, че и те ядат баницата с ПИБ. Такива сделки са си чисто престъпление и наказание срещу кредита на доверие на България. Според мен не е случайно, че точно днес ни намалиха перспективата към BBB – Негативна!

 5. mihluzin Отговор

  13.12.2013 в 19:41

  Тази банка трябва да бъде разследвана много сериозно, защото това което са направили е едно голямо престъпление. Това трябва да бъде наказано.

 6. bastuna_kriv Отговор

  13.12.2013 в 20:19

  Възмутен съм от това което чета и още утре ще си закрия сметката в тази банка. Не може да се правят толкова големи далавери и банката да остане ненаказана. Това не мога да го понеса.

  • spermatozoida Отговор

   13.12.2013 в 20:22

   Същото смятам да направя и аз. Това не може да продължава повече по този начин и смятам по този начин да изразя възмущението си.

 7. spermatozoida Отговор

  13.12.2013 в 20:21

  Това което се е случило, трябва да бъде разследвано от прокуратурата и тази банка, заедно с нейния собственик да бъдат наказани много сурово .Това не може да продължава повече по този начин.

 8. pmbs1945 Отговор

  09.04.2017 в 15:38

  няма разлика между банките.
  всички са ГРАБИТЕЛСКИ.
  1милиард лв. печалби.
  Да не говорим за кредитните институции.
  Коѝ ползва краткосрочните кредити.
  Наѝ бедните.
  Тук е още по безсрамния грабеж Направо позорно
  С тъпи номера си изкарват реално по 50 -100 % лихва

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *