Скандал! Наркобосът Ицо Исуса шеф в „Левски“

0
Наркобосът Ицо Исуса е собственик на 200 акции от "Левски"

Съвсем скоро стана ясно, че небеизвестният Христо Вартерян по – познат като Ицо Исуса е шеф в „Левски“. Не е тайна, че въпреки че Ицо Исуса е всепризнат крупен наркобос,  доскоро той определяше правилата в Б група, но явно това не е достатъчно за играч от неговия ранг и той е пренасочил интересите си към по – класови отбори. При все, че от повече от 2 години Ицо Исуса е търсен под дърво и камък по европейска заповед, търговският регистър сочи, че той е съдържател на 200 акции от клуба на „сините“. Христо Вартерян е вписан под 123 номер сред най – видните акционери на „Левски“. Шефчето обаче не се е мяркало на „Герена“ от повече от 2 години, тъй като той и съратника му Христофорос Аманатидис – Таки се издирват от полицията. Говори се, че  въпреки полицейския натиск двамата продължават да диктуват наркопазара в по –      голямата част от  София.

Ицу Исуса може и да се укрива от полицията, но е шефче на "Левски"

Освен това над Таки и шефа на „Левски“ лежат сериозни обвинения за нанасяне на редица  сериозни телесни повреди. Счита се, че в началото на 2009г. Ицо исуса и Таки се укриваха в Гърция при ортаци на  Христофорос Аманатидис. Тази теория обаче бързо пропадна или куките просто бързо им изгубиха дирите.

Припомняме ви, че преди полицията наистина да притисне Ицо Исуса до стената, той се подвизаваше като тартор на агитката на „Левски“ и по –  малките съставляващи я групички от „Люлин“, така че не е кой знае каква изненада, че престъпният бос е подсигурил властта си в отбора с акции.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *