Скандал! Лияна прави тройка в Къщата с Мариян и Тервел

3

Лияна масаж Тервел и Мариян на тъмноЛияна, Мариян и Тервел се сборичкаха уж на шега в тъмното в леглото на певицата. Всичко можеше да изглежда невинна шега, ако певицата не беше гола до кръста и силиконовите й гърди не се вееха на воля пред жадните мъжки очи и пръсти. Пръв върху нея се хвърли Мариян, а след това се метна и Тервел, тъй като двамата си съперничат за красивата фолкаджийка. Тя ги отблъскваше със смях, но те бяха напористи и буквално станаха на кълбо.

Алоооооо, измърмори Станка Златева. Днес се натискате полуголи, а утре какво. И секс ли ще гледаме? Ще го правите ли, или ще ни оставите да спим. Лияна смутено разгони накачулилите я мъжаги и се зави през глава.

О, тя сама си го търси, каза злорадо Соня Култуклиева, която бе извикана да коментира сцените. Сама ги предизвиква. Защо не скочат върху Станка, или върху Ирина Флорин? Лияна масажиранаЛияна се разхожда полугола из къщата, винаги е без сутиен, половината й бюст е навън, панталонките й са толкова къси, че й се виждат част от гениталиите. Няма защо да обвиняваме двама здрави прави мъже, че са й налетели. Тя се отърква ту в единия, ту в другия, на единия прави масажи, с другия се прегръща и се гуши. Ами нормална е тяхната реакция. Но нейната не е нормална. Тя знае, че Махмуд я гледа.

Самата тя каза, че се страхува от него, защото ако той види да прави нещо нередно, се обажда на дъщеря им и я тероризира психологически, като й казва, че и тя ще стане като майка си. Проститутка. Така каза тя. Е, според вас нормално ли е да се държиш така? Да ходиш полугол пред очите на детето си, което те гледа по телевизията. Да се натискаш с мъже в леглото си, а детето пак да гледа. А бащата пък всеки момент може да му се обади. Не одобравам такова поведение. За мен то е леко и безотговорно.

ВИЖ ВИЕОТО:

http://www.youtube.com/watch?v=-oGy2PBkL88&feature=share&list=PLEA025DF7C340D26E

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

3 КОМЕНТАРИ

  1. неща да печеля безработни сме си добре :) тук съм да коментирам бре минчо тъпата песен на лияна – лошите момичета – аз чалгия не слушам ама по тъпа песен не бях чувал а колкото до тва дето правела тройка че като я кефи и петорка да врътне със всички в брадъра жени мъже голям купон ше падне пижамено секс парти

  2. Лияна е супер прави яки и готини песни при това е супер красива.

  3. А това к…е защо е голо в леглото.Да не би да си е в къщи та се разгологъзва?

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *