Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Скандал! Корупция и разврат в Армията, разпитват десетки войници!

Подкуп да станеш войник – куцо, кьораво, сакато нарами пушка за държавна заплата. А България вълците я яли!!!

български войници

Невероятно по своите размери и мащаб разследване за корупция в Българската армия е започнало преди около месец, гръмнаха централните медии. Към момента по случая работят само от вътрешноведомствената Военна полиция, откъдето обаче отказват да дадат специфична информация на този етап.

Причината за сътресението е жалба, която била подадена от отхвърлена жена, кандидатствала за кадрови войник в Старозагорската бригада. Дамата разкрила през отговорни лица, че за да я назначат на служба е платила солиден подкуп. Вследствие на рушвета

Началниците премълчали факта, че е прехвърлила възрастта за назначение

Въпреки че дала парите, жената така и не била назначена, което предизвикало съответните действия – подала жалба във Военна полиция в град Хасково.

Подкупите вървят от 3 до 5 бона български пари

Други сведения по горещата тема пък разкриват, че жената е издържала приемните изпити успешно, а в момента на кандидатстването е отговаряла на изискването да няма навършени 32 години. Само след три – четири седмици обаче навила още един лазарник и поради това я отрязали, въпреки дадения рушвет.

В крайна сметка тя решила да се ожали, тъй като приели други хора, които пък съвсем не отговаряли на условията. Някои от тях й разказали в първо лице колко пари и на кого са дали, за да ги вземат. В жалбата си дамата написала, че корупцията за влизане в БА е масова практика.

В крайна сметка около 100 служещи в Хасковското поделение получават призовки за разпит във Военна полиция. Всички те са от набора, приет през май и ноември 2013 г. Естествено всички категорично отказват да коментират пред журналисти какво се е случило.

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

2 кометара за Скандал! Корупция и разврат в Армията, разпитват десетки войници!

  1. Мене съм Отговор

    25.03.2014 в 8:19

    ВОЕННИТЕ НИ СТРУКТУРИ , АРМИЯ, УНИВЕРСИТЕТИ,ПОДЕЛЕНИЯ СЯКВИ ОРГАНИЗАЦИЯТА В ТЯХ НЕ СТРУВАТ. АКЦЕНТИРАМ ВЪРХУ ОРГАНИЗАЦИЯТА НА НВУ’ВАСИЛ ЛЕВСКИ’ НАЙ ВЕЧЕ. КАКВИ ВОЕННИ ЩЕ ИЗКАРАТЕ ВИЕ НЕГОДНИЦИ ТАКИВА, ПЪЛНИ МУХЛЬОВЦИ, АБСОЛЮТНИ СДУХАНЯЦИ, ВСЕКИ ДЕН ГИ ВИЖДАМ КАКВИ СА СМЕШНИ И ЖАЛКИ, ДРЪЖТЕ СЕ НА ПОЛОЖЕНИЕ И СТЕГНЕТЕ СИТУАЦИЯТА, ПОГЛЕДНЕТЕ САМО В ОБЩЕЖИТИЯТА КАКВО СТАВА, ВИЕ ВОЕННО УЧИЛИЩЕ ЛИ СТЕ ИЛИ БАРДАК?!ОТНОСНО АДМИНИСТРАЦИЯТА И ПРЕПОДАВАТЕЛИТЕ, ТЕЗИ НА НАЙ-НИСКОТО НИВО ГРАМ НЕ СИ ВЪРШАТ РАБОТАТА, ВСЕКИ ТЪПАК КОЙТО РЕШИ ДА ЗАЩИТАВА НАЦИОНАЛНИЯ ВОЕНЕН УНИВЕРСИТЕТ ЗАЩИТАВА ЕДНА ИЗГУБЕНА ИНСТИТУЦИЯ И ТОВА НИКОГА НЯМА ДА СЕ ПРОМЕНИ, ДОКАТО НЕ СИ ОТИДАТ И ТРИТЕ ФАКУЛТЕТА ТЪПАНАРИ ТАКИВА.ЗА КОРУПЦИЯТА, НЕ ВИ ЛИ Е СРАМ БЕ ИЗВЕРГИ ТАКИВА, ТОВА УЖ Е ДА БРАНИ ДЪРЖАВАТА, ДА ЗАЩИТАВА ЧЕСТТА. ВСЕКИ ЕДИН ПРЯКО ИЛИ КОСВЕНО ОБВЪРЗАН С КОРУПЦИЯ В АРМИЯТА МУ ПОЖЕЛАВАМ ДОЖИВОТЕН ЗАТВОР И ДОЖИВОТНА БОЛЕСТ.НАБИЙТЕ СИ ГО МИШКИ:)

  2. Иванов Отговор

    08.02.2022 в 16:37

    Доживяхме! Навремето хората даваха мило и драго да се отървят от службата, а сега без подкуп не става. До какво падение е достигнала нашата система.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *