Див скандал! Коко Динев налетя да бие фенове на Локо!

0

Мъжът на Емилия побесня след обвинения за игра на черно тото

Шефът на „Локо” Пловдив Коко Динев най – накрая прекрати медийното мълчание, което беше наложил по необясними причини в последните години. След спряното дерби с другия пловдивски клуб „Ботев”, заради поведението на утрасите на Локомотив, той направи горещ коментар пред журналисти.

Коко Динев

„Нещо ужасно! На най – големия християнски празник да стават такива работи! Има 20 – 30 души провокатори, които живеят на гърба на отбора и създават смут, за постигане на подлите си цели. Те са безработни хора, използват упояващи вещества и живеят на нашия гръб. Това на първо място е г-н Терзиев, който е председател на фенклуба. Но той си има едно кафенце на стадиона. Меракът му сега е да продава разни артикули, от които да не дава и стотинка в клубната каса. Да си развява байрака”, разгорещи се президентът Коко Динев.

Той допълни, че намира подобно поведение за изключително неуместно, а подхвърлянията за участия в уредени мачове са грозна и нагла лъжа.

„Има цял куп комисии, има БФС и УЕФА, но никой досега не си е позволявал да ни обвинява в уговаряне на мачове. Тези наглеци искат клуба да потъне в безхаберие. Те изгониха нормалните почитатели на футболна, нормалните фенове. Ако продължат така ще ги гоня до дупка.”

Коко Динев допълни, че неверни са и слуховете, според които държи футболистите на Локомотив без пари и не дава заплати. Заяви категорично, че възнагражденията им се дават редовно, а когато е имало забавяне, то не е било повече от две седмици.

„Страх ме е от Господ, защото може да накаже Локомотив. Днес е светъл празник, а такива грозни неща се случиха. Страх ме е от бъдещето”, заключи бизнесменът и мъж на певицата Емилия.

http://www.youtube.com/watch?v=TBlC1Rt0V58

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *