Скандал! Ивелин Попов тормози сексуално плеймейтката Ирина Рашева!

0

Попето наложи зверски секс тормоз над палавата хубавица

Ирина Рашева
Ирина Рашева

Капитанът на националния по футбол Ивелин Попов успя без време да се забърка в поредния зверски секс скандал. Преди броени часове той бе обвинен от приятелки на плеймейтката Ирина Рашева, че ѝ е наложил невероятен секс тормоз и непрекъснато досажда с брутални телефонни и смс атаки.

Въпреки официалната си връзка с поп – фолк певицата Елена Паришева, играчът на руския Кубан нямал спирачки и непрекъснато бил настървен за нови подвизи с нови лица. От известно време насам хвърлил око на Ирина, която обаче се дърпала заради социалния му статус на обвързан.

Ивелин Попов
Ивелин Попов

Тогава Попето буквално откачил от мерак и започнал да я обстрелва редовно с всякакви вулгарни послания, напълно лишени от задръжки и срам. В откровен тест отправял безцензурни секс предложения, в които предлагал и големи суми срещу час – два удоволствие. В някои среди се говори усилено, че Ивелин на няколко пъти е успял да опердаши моделката, но после се сдърпали и тя се разприказвала пред своите дружки.

Хора от модния бизнес споделят, че Попов далеч не е единственият, който се натяга на красавицата Ирина Рашева. Наскоро тя бе коронована за „Най – секси плеймейтка” и това явно си е оказало своето влияние. Футболистът обаче е сред най – настоятелните и на моменти наистина прекалява.

Столични хроникьори припомнят, че за Попето е обичайно от време на време да се забърква в секс скандали. Преди малко повече от една година, от набезите му пропищя руската танцьорка Алина Кахар и го натопи, че правил опити да я изнасилва. Попов даде своите обяснения пред ченгетата и сякаш за известно време се укроти.

Ето го Ивелин в действие:

http://www.youtube.com/watch?v=U4dtlcv6QP0

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *